https://i.hizliresim.com/BLDN5M.jpg
Printable View
kullandığınız program nedir.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek buralardan ya da daha alttan birileri satsa da alsam diye zorluyor. Hisseyi baskılıyor. Panda ayhan 1, 44-1,50 dediğinden beri spek özellikle bu fiyatların altında tutuyor.
Panda Ayhan haklıymış. Kendisine teşekkür ediyorum. Hisseyi almamda katkısı olmuştu. İşi gücü rast gitsin
Çıkış hızlı iniş hızlı oluyor. Sanırım kırmaya calisiyor. Yukselme devam eder mi ?
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
galip mi girmiş doguba......
Bu bilgi atmasyon gibi geldi
ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
galip ne işi var burda burda olsa tavan serileri başlardı
1,61 bekleyen 490.000 lotu kim alacak millet dalga geçiyorlar resmen
o 1.61 e 490 bin lotu yığanı biri bulsun bana fena sövecem
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazana kadar sildi
61 i geçerse bugun tavana bağlar yoksa yine mokoko 45 lerde sürün
uzun zaman sonra bir ilk gerçekleşti tavan sürpriz değildi ancak burada bırakmak istediler ya bi haber gelmeli yada yarın kaderini belli eder yukarı olursa dikkat çeker daha fazla alım gelir satış gelirse bıgün alanların mal boşalttığı ortaya çıkar ytd
Geçen hafta milyonluk alış adetleri gösterip aşağıya bastılar,
bu çıkış sağlam gibi geldi bana, milyon lotlar ortada yoktu.
1000 lot 1,66 satış yazdım hemen aşağı geldi:)) denk geldı heralde
Ama güven Olmaz..
Türkiye'de yatırım yapmak isteyen dünya devi (.....!) bir şirkete satılsa tadından yenmez..
Olsa fiyat 3-4 e sicrar
sıfırları unuttun galiba...
Galiba
al bi sıfırda benden olsun :)biraz yavaş lütfen eti ne budu ne bu hissenin biri sazı eline iyi aldı iki gündür çok güzel topluyor maşallah
Aynen, beklentim 2,25 civari
Bir sevindirir, sonra 10 ağlatır.
özelleştimenin elinde kaldı bir türlü satılmadı
İcbc bisey yapcak galiba
İcbc nedir?????
Cuma alan kuruma bakarsan .
Cuma ve bu günü alan satanı paylaşırmısız?
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Panda Ayhan DOGUB ye ilişkin sabit tweet i silmiş. Hayırdır DOGUB den vazmı caydı???
Panda Ayhan ın istihbaratı Şubat ayı için malesef doğru çıkmadı. Tabi bu durum özelleştirmenin olacağı gerçeğini değiştirmez. İki ay önce ya da sonra farketmez. Beklenti değişmedi. Kendisi de bu minvalde yorum yapmış. Sonuçta eksi puan, öngörüsü
doğru çıkmadı. Herkes farklı şeyler yazıyor. Pandaya ilişkin Kesin bir kanaat oluşmadı. Biraz daha beklemek gerek.
"kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir."
pandayı zorlaya zorlaya ağzından laf aldık ortada bişey yok özellwştirme işi olduğunda zaten 2.5 üzeri atması normal bu da diyecek ki bem dwmiştim falan filan
Aynen. Görünen köy kılavuz istemez. Tek fark ya da avantaj söylediği tarihin doğru çıkması olurdu. Özelleştirme olduğunda artacağı zaten belli.
Panda Ayhan önceden girdiği kağıtlarda füze olurdu az çok çorba parası çıkardı ama şimdi eskisi gibi değil belliki ya parası yok yada bir hisseden çıkamıyor şimdi Galib ağa favori.
1.68 den aldım.Umarım çok beklemem.İhale açılırsa 2 nin üsünü görür bence ama ne zaman.Eski ihale süreçlerini hatırlamıyorum.Yani açıkladıkdan sonra ne kadar süre sonra ihale aşamasına geldi hatırlamıyorum.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.