http://fs5.directupload.net/images/180713/d6jfayyv.jpg
Printable View
Bu kâğıtta kimse yok mu
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugününü de atar misin ? Teşekkür ederim.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseye algoritma koymuslar yada tahtacı malın teki 1 haftadır hergun 600-800 000 lot hacim yapıyor yukarı hareket yok 2.60 düşer ordan alırız nasıl olsa yukselemiyor endeks kaç olmuş bu hala aynı yerde sayıyor
Hergun bol bol kademelerde hacim yapıyor başka bir bok yok 2.60 dan alırız haftaya zaten dün 3.13 geçememiş bu kadar hacme rağmen 2.60 bekleyin bana göre
Böyle yaparak keriz çekmeye çalışıyor bol bol dolu gösteriyor kademeleri buna kamil alan oldumu 1000_2000 lot hop silip anında düşürüyor 2.90 bunun gidişat 2.60 benden söylemesi borsa dipten 5000 puan yükseldi bu hala mal bosaltiyor
308 geçememiş bu seferde akşama kapanış 2.95 ler gorursunuz hergun aynı yuksek hacimle sadece gel gel yapıyor bundan birşey olmaz yukselmez
1 haftadır aynı kendi kademelerine alış yapıp gerçek alış varmış gibi alış kademelerinin hacmini boşuna sisiriyor yoksa hergun bu kadar yaptığı hacimle çoktan tavan olurdu haftaya 2.60 dan alicam
Gördünüz mü nasil bildim 1 haftadır aynı şey zaten manyak bir tahtacı adam var herif tam gerizekalı 2.60 dan aldığı malları dağıtıyor küçük yatırımcıya 2.60 bekleyin ordan alicaz boş hacim yaparak milleti kandırıyor yukarı gidip tavan olcakmks havasi yaratıp gelene veriyor mali akşama kapanış 2.94-95
Çakal kimse alamayınca 3.25 göstermiş ordan gelene bulduğuna vermiş yine 1.1 milyon lot hacim bu kadar devre bile kesememissin havan kime tahtacı boş hacim boş kendi kademelerine alış yap boşa uğraşma kimse almaz haftaya 2.60 sin
Dogan,doburu enerji şirketi yapacak diye duydum,basın yayın işlerini tamamen bırakacakmış doğruluğunu araştırdım ama bişey bulamadım
Ulan tahtacı 1 haftadır 10 kademede gittin geldin bezdirdin sattık 2.94 ten şimdide 3.44 yapmışsın oyuncak gibi oynuyorsun pust satmasak 10 gun daha giderdin 2.90_3 arasında ibine herif
dansöz gibi oynuyor
SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
enerji şirketi hikayesi gerçek mi acaba.. bu kadar oynaklıkla korku oluşturma mı peşindeler galiba.. bakalım tavan olacak mı tekrar... yada brüte sokmak mı istiyorlar kağıdı. zaten C grubu kağıt.. enteresan olacak...
güzel mal vermiş pastaya bakan anlar bir daha tavan zor
SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
brüt takas mı? Neden soksun kredili mal mı var. Ayriyeten korkulacak ne kaldı ki? Daş....k geçiyor adam tahta ile.hacim yaptırması iyi AMA süreklilik yok. Enrji şirketi kurarmı bilemem ama kendine faaliyet alanı seçse iyi olacak çünkü şirketin faaliyet alanı ile ilgili doğan grubunda iş kalmadı.... çok daş...k geçer bu adam bizimle....
Güzel kar gelmiş.. DOĞAN Holding dolar ile şişecek.. bir bu kaldı medyatik .. Dobur bu işten ne kadar şişecek bakalım..
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 2 yıl ile mukayese edildiğinde, hem karlılıkta artış var, hem faaliyet giderlerinde kontrollü bir azalış var.
Doğal olarakta şirket, geçen yıllardaki zararlardan sonra 6 aylıkta 3,5 milyon net kar gayet iyi bir performans göstermiş diyebiliriz.
Mali yapı zaten sorunsuz idi, şimdi karlı operasyonlara yönelmeyi başarmış.
Hem ilk , hem de 2. Çeyrek teyid etmiş.
Birçok sektör için Zor geçen ve zor geçecek olan 2018 yılı için iyi bir yarı yıl performansı.
Yabancı ortak, borsadan topladığı ve biriktirdiği ama satmaya karar verdiği 1,6 mln lot hisseyi son 5 ayda satıp bitirdiğine göre, satış baskısı da azalacaktır zaten.
En azından yıllık ortalama fiyatına ve eski seviyelerine tekrar dönmesini umuyorum.
Pozitif notu hak etmiş görünüyor, hakkını verir inşallah.
Bu karı hiç etti endeks de artıda iken coşması lazımdı ama en fazla 312 yapıp geri döndü YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kar etmiş niye gitmiyor...
son dakka golü atar belkide bekleyelim bakalım..... kytd...
Gerçekten ilginç, zarar açıklayan şirketler bile düşmüyor ve yukarı hareketleniyor, 10 mln usd piyasa değeri olan ve 6 aylık 3,5 mln TL net kar açıklayan sade ve temiz mali tablolu şirket Dobur hala son 1 yılın dibine yakın ve reaksiyon veremiyor. Şaşırtıcı.
Demekki hissenin bir sahibi yani spek i var ve o karar verecek.
Çıkacak ok yayda uzun durmaz, ben yukarı bekliyorum. En azından hak ettiğini düşünüyorum.
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer...
yükselme sırası gelmiştir belkide....kytd....
Eski göz ağrım, yine potaya girmiş, takipteyim..
Bol kazançlar
Güzel bir destekte ve hatta dipte görünüyor.
İyi bilançoya rağmen rağbet yok.
Ortalık çok sessiz burada. Uzun vadeciler dışında kimse kalmamış, yazan da yok, takip eden de.
Bu belki bir işarettir, umuyorum...
ben hiç bir şey anlamadım
lütfen bu konuda bilgi sahibi olan detaylı açıklaya bilir mi
cahilliğimi bağışlayın
bilgiler
14 TEMMUZ 2018
ORTAK ADI SERMAYE (TL)%Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. 8.804.79145,02Burda GmbH 7.823.67040.00Diğer Ortaklar ve Borsa İstanbul’da işlem gören 2.930.71414,98TOPLAM 19.559.175%100
DOĞAN GERGİNİN WEB SİTESİNDEKİ DURUM
SPK YA GÖNDERİLEN 12 TEMMUZ 2018
Son Durum İtibariyle Sermayeye Dolaylı Yoldan Sahip Olan Gerçek ve Tüzel Kişiler
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı Para Birimi Sermayedeki Payı (%)
Burda Ailesi 7823670 TRY 40,00
Doğan Ailesi 5.611.258,01 TRY 28,69
Borsa İstanbul'da İşlem Gören ve Diğer 6.124.246,99 TRY 31,31
İMTİYAZLI HİSSELER
ANama17.823.670a,b
BNama17.823.670a,b
CHamiline13.911.835
-19.559.175
şİMDİ DOĞAN HOLDİNG
İMTİYAZLI HİSSELERİDE Mİ BORSADA SATTI
İMTİYAZLI HİSSELER BORSADA ALINIP SATILIYOR MU
HİSSE SENEDİ HUKUKSAL DURUMUNU BİLEN BİR ARKADAŞ AÇIKLAR İSE ..
Aydınlanmış olacağım ve olacağız.
Bence yukarıdaki haber içeriğinde hata var, mutlaka bir izahı vardır.
Sonuçta dolaşımda halka açık hisse oranı % 15 şu anda, maximum % 20 olur, ama doğan holding halka açık kısmın % 5 ni daha önce piyasadan topladığı ve hiç satmadığı için bu oran değişmeyecektir kanımca.
Ancak mart- haziran arasında yabancı alman ortak kendi payı olan % 40 a ilave olarak borsadan topladığı % 10 a yakın hisseyi borsada satmış, zaten hissenin 4’ten 2,5 a kadar düşme sebebi bu. 2 ayda elindeki % 10 extra satılabilir ve borsaya kote edilmiş hissenin tamamını borsada satıp bitirmiş.
Niye satmış, bilemiyorum, kaçtan toplayıp sattı onu da bilemiyorum ama piyasada dolaşımdaki hisse sayısı çok azalmış. Doğan holding topladığı hisseleri hiç satmamış, Teb saklamasında bekliyor.
23 tane her biri ayrı değerli olan dergilerin ( ekonomist, kapital , otomobil moda gezi....) sahibi olan, hem pazar, hem de reklam piyasasında % 40 a yakın pazar payı olan ve mali tabloları sorunsuz, borcu minimum , temiz ve verimli olan bu şirketin değeri şu anda 8 mln usd.
Tarihsel grafikte ortalama 20-25 mln dolar piyasa değeri olan bu şirketin hisselerinin buralarda gezinmesi ilginç.
500 bin usd lik hisse almaya kalksanız 5 tl olur, çünkü hisseler toplu ve uzun süredir bekleyen yatırımcı grubu var çok yüksek olasılıkla ve kolay satmayabilirler.
Diğer yandan, bir sürü şirketin borsa değerleri çok düştü , yani her şirket ucuz ama bu şirketin de , diğer medya grubu gibi , doğan tarafından ilk fırsatta satılacağı beklentileriyle ilgili doğal varsayımından yola çıklırsa , çok ucuz gibi duruyor, ama , ama ..... kimse almıyor......
Bir gün gelip değerini bulacaktır.
Doğan gazatecilik ( posta-fanatik) hissesinin hikayesi ve grafiği güzel bir örnek, merak edenler bakabilir. İleride umarım bir doğangazetecilik olur ve hurgz olumsuz örneği olmaz.
İhtimal %50-50, bilemiyorum.
Pozisyon alıp sabredenler, şu an dipte olduğu için , orta ve uzun vadede tatmin edici fiyatlar görebilir.
Tekkeyi bekleyen çorbayı umarım içer...
“Şahsi fikirlerim olup yatırım önerisi değildir” kuralını da ekleyelim.
açıklayacak bir hisse arkadaşı var mı
SPK YA GÖNDERİLEN 12 TEMMUZ 2018
Son Durum İtibariyle Sermayeye Dolaylı Yoldan Sahip Olan Gerçek ve Tüzel Kişiler
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı Para Birimi Sermayedeki Payı (%)
Burda Ailesi 7823670 TRY 40,00
Doğan Ailesi 5.611.258,01 TRY 28,69
Borsa İstanbul'da İşlem Gören ve Diğer 6.124.246,99 TRY 31,31
İMTİYAZLI HİSSELER
ANama17.823.670a,b
BNama17.823.670a,b
CHamiline13.911.835
-19.559.175
bu nedir yahu
dalga mı geçiyorlar
Ne oldu buna?
Güzel bir gün olmuş, umarım arkası gelir.
Sayın cefaks, gün sonu patayı paylaşabilirseniz müteşekkir olurum.