Tepki verecektir eli mahkum ...
Printable View
Tepki verecektir eli mahkum ...
daha süründürürler bu kağıdı. beklediğiyle kalır yatırımcılar.
yazık valla
millet hamuduyla malı götürdü. vesbe ciler yaya kaldı.
nazif bey yatırımcılarınız kazanırsa sizde kazanır ve büyürsünüz.
Zorlu altin dağıtacağız dese de hisselerine bulasilmazmis bunu anladim...fk 1 olmadan ucuz demiceksin...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ASELSAN gibi 12 lerden önce 20 lere sonra??? Azcık sabır ya önce 6 ya katlayıp 18 kere gördü sonrasında 3 senedir sürünüyor, zamanı gelince Ahmet Nazif Bey gereğini yapacaktır. Şimdi sabırla yatırıma devam. Bugünde aldık biraz daha düşerse yarın devam ederiz alımlara... Ytd.
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normalden fazla düştü.abartılı oldu bu düşüş.sadece piyasa karı çok bekliyor algisiyla bastılar aşağı.göstergeleri iyi aslında.Sanki batan bir şirket gibi sürekli gözü aşağıda.geri toparlar umarım.bi ara fon vs muhabbetleri vardı ama son durumu bilemiyorum.bilen varsa aydinlatirsa iyi olur.saygılar.
HTC One cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aşağıya oynayarak para kazanmaya çalışanlar borsanın içine ediyorlar. Kağıda alıcı geldikçe bir üst kademeyi şişirenlerin amacı satmak değil ki. Eküri baskısını kullanarak aşağıya oynadılar. Bu tarz oyuncular borsada çoğaldı özellikle bunun gibi kademeleri boş kağıtları seçiyorlar. Kağıdın çok düştüğünü düşünen yatırımcıların alımlarıyla tepki verecektir.
ilk çeyrek bilançonun tek problemi yüksek beklentiyi karşılamaması ve performansının arçeliğin altında kalması, gelir tablosunu inceledim, ciro büyümesi çok zayıf kalmış oysaki daha agresif çıkışlar yapabilirdi, umutlarımız bahar ayları ile birlikte göstereceği ihracat performansına bağlı -ki ben iç piyasa satışlarından çok bir şey beklemiyorum bizi ihracat performansı ilgilendiriyor, ve dolayısı ile eurusd
öte yandan 7 f/k ile hala ucuz olmasına rağmen bu kağıda neden satış geliyor, kanaatimce pozisyonlar güçlü bilanço açıklayan sanayi şirketlerine kayıyor eregli, petkim, tüpraş, aygaz, ford, otokar adeta şov yapmış ilk çeyrek, tahminim cam grubu şirketleride beklentileri aşan karlar getirecek, şimdi böyle olunca kim bakar vesbeye doğal olarak biraz bekleyeceğiz, şahsen benim portföyümün en ucuz hissesi ve beklemeye devam edeceğim.