Makinist abim ile birlikte aynı hisseyi incelemeye aldığımız zamanları hatırlamıyorum da... :kahkah:
Özelden satış yaptığınız yada aldığınız hisseleri yazarsanız tedbirimi alayım :kahkah:
17-06-2020, 21:58
aok75
Alıntı:
Originally Posted by MedwiG
Özelden satış yaptığınız yada aldığınız hisseleri yazarsanız tedbirimi alayım :kahkah:
Son sattıklarımı hisselerin kendi sayfalarında yazmıştım. Birisi benim yorumun iki altına yazmış"Hissenin hikayesi nedir" diye. Yahu ben satmışım daha ne hikayesi olarak. :kahkah:
17-06-2020, 21:59
MedwiG
Alıntı:
Originally Posted by aok75
Son sattıklarımı hisselerin kendi sayfalarında yazmıştım. Birisi benim yorumun iki altına yazmış “Hissenin hikayesi nedir" diye. Yahu ben satmışım daha ne hikayesi olarak. :kahkah:
Sizi tanımayan biri yazmıştır yoksa o mesaj yerine hemen alım girmesi gerekirdi :oleyo:
17-06-2020, 22:14
aok75
Alıntı:
Originally Posted by MedwiG
Sizi tanımayan biri yazmıştır yoksa o mesaj yerine hemen alım girmesi gerekirdi :oleyo:
Benden bir gün sonra çıkışa başladı, bir kaç tavanı oldu kağıdın.
18-06-2020, 16:38
arpaci55
Alıntı:
Originally Posted by arpaci55
%50 tcell
%30 sarkuysan
%20 alkim
Elimdeki kağıt neyse yarışma da o olur, hadi hayırlısı herkese bol kazançlar diliyorum.
İnşallah yarışmada birinci ben olacağım. Turkcel i yakaladım daha yolu çok.
Şimdi sıra sarkuysanda o da yola düştü mü kimse tutamaz.
Birinci olana ne veriyorlardı?
18-06-2020, 17:09
aok75
Alıntı:
Originally Posted by arpaci55
İnşallah yarışmada birinci ben olacağım. Turkcel i yakaladım daha yolu çok.
Şimdi sıra sarkuysanda o da yola düştü mü kimse tutamaz.
Birinci olana ne veriyorlardı?
Son sattığım hisseyi özel mesaj olarak birinciye paylaşacağım. :kahkah:
CB, milli savunma bakanlığı, gen. Kur. başkanı, kuvvet komutanları, E.G. Müdürü, jandarma genel komutanı, neredesiniz? Yarışmaya kaçak girmek isteyenler var. :oleyo: :kahkah: