Bu kadar hazırlığı artık bir hareketle taçlandır bugün pala efendi.
Printable View
Bu kadar hazırlığı artık bir hareketle taçlandır bugün pala efendi.
SPOT (gönderdiklerim görünmüyor bir de böyle deneyelim!)
https://www.img.gen.tr/image/xcl
hisse endeks hareket =0.. froto hariç..
vadeli dolar aldım çıkamıyor sağlam baskı var gibi... elimize verirler diye korkuyorum 8 ustünden
Piyasada ütecekleri ky kalmaz kripto borsasını yasaklamazlarsa.. Yakında binance, paribu, btc türk gibi kurumlara bankalar arası para transferi de yasaklanacaktır yada bist ve viopta in cin top atacaktır.. Viop 24 topiğindekiler piyasadaki son viopçulardır sanırım
adamlar senet vadelide tek tek kontrat sayıyor. tam milimi milimine şortladığım yere geldi, tekrar yukarı döndü.
iyice sıkıştı, abd vadelileri de renk vermiyor. avrupa artıyken yukarı da sürmüyor. çok ilginç.
dalgalı kur rejiminde hangi fiyatın sağlıklı hangi fiyatın sağlıksız olduğuna kim karar verecek peki sağlıklı fiyatlar ilan edilmiş mi küçük yatırımcı nereden bilecek sağlıklı mı sağlıksız mı ilan edilmeden
madem o günkü piyasa koşulları sağlıksız neden piyasa fiyatından işlemler yapılmış
aklımda takılan sorullar oldu ilk okuduğumda sonra hadsizz dedim kendime bıraktım aklımdaki saçma soruları aklımdan silip attım:oleyo:
Normalde hisse senideni sortlamam ama bank of amerika satıcılarda ilk surada diye sortladim eregliyi 8.47 den 310 adet sortladim. Akşama bakalim ne olacak. Inanın ekrana bakmaktan lavobaya gidemiyorum.