Noldu ortaklar kayboldunuz sanki iyi günlerimiz gibi bu günler elbet birgün bizde gülecegiz burada 😔😔
Printable View
Noldu ortaklar kayboldunuz sanki iyi günlerimiz gibi bu günler elbet birgün bizde gülecegiz burada 😔😔
Aldığı kağıdı 3-4 yıl tutan arkadaşlar sorum size. Ben böyle bir vadeyi tecrübe etmediğimden soruyorum. Sizce birkaç yıl içinde 10 ları görür mü fikri olan?
kamil hocam şişko devreye girdimi ne dersiniz?arada bir serinletin burayı rica ediyoruz..sevgiler saygılar...
Bu kağıt türünün son örneği. Patron ceo bile reklamınınyapıyor, reklam yaptıkça kağıt ya yerinde sayıyor ya da aşağışara düşüyor. Hiç konuşmasalar belki gider bu. Söylenecek hiçbir şeyin anlamı yok. Sadece kendi kendimize kızmak tek yapabileceğimiz bu
Benim değerlendirmem; patronların da şirketin mevcut halinden memnun olmadıkları için bir gayret içinde oldukları yönündedir. Bu sebeple CEO değişimi (bence çok iyi seçim) , yeni yatırım, ihracat ve hatta reklam/TV görünürlüğü çabası içerisindeler. Bundan daha kötü olamayacağını, 1Ç 2021 geldiğinde çok daha iyi bir yerde olacağını düşünüyorum.
Saygılarımla
#polho ne garip bir kağıt
Şuanki fiyatı
2016 yılı Aralık ayındaki fiyatta
Şimdi nasıl UV de beklersin bu kağıtta
2016 Aralık ta
#polho 2.85
#usdtry 3.51
#bist100 7.700
#sasa 2.44 lira
Twitter dan bir paylaşım .
Burda küçük yatırımcının hakkını epey yemişler. Birde utanmadan almasalarmış derler bunlarda ahlak vicdan anlayışı budur.
Ahlak mı. Bunlarda ahlakın A harfi bile yok. Bi yatırımcı 5 sene bir kağıtta bekleyecek o sürede bu fiyat hep aynı yada aşağıda kalacak. Olmaz böyle birşey. Yanlış şirket yanlış zamanlama işte. Belki bundan sonra gider bilemem ama senelerdir süründürmüş hala aynı terane