şu endekste hisseyi ekside tutan arkadaşı gerçekten tebrik ediyorum..herkes yapamaz bravo.
Printable View
şu endekste hisseyi ekside tutan arkadaşı gerçekten tebrik ediyorum..herkes yapamaz bravo.
Genel olarak çimento şirketleri ile ilgili algida son çeyrek kar rakamlarındaki bozulmayla ilgili bir paralellik var.ama buçim deki karla alakalı degil gibi.
Sent from my GT-P5210 using hisse.net mobile app
göruslerinize katılmamak elde değil cimetoların hepsi tokat yiyor. ama insanı uzen bu amcalar hep dayak atıyor hiç sırtını sıvazlamazlarmı bu cocuğun. sakası bir yana aslında benim çimentoların totali için varsayımım yılbasından itibaren oldukca soğuk ve yağıslı (kar) gecen bir dönem yasadık muhemelen satıslara olumsuz yansıyacak bu aslında zarar anlamına gelmesede gecen sene asıl karın yazıldığı döneme (ilk 6 ay) göre ciddi bir kar dusukluğune yol acacağı dusunuluyor ki (biliniyor olacakki) hazır referandum riski fed in faiz artırma riski bahanesiyle fiyata basalım basabildiğimiz kadar diyorlar. diyorlarda ced ne olacak cemtasın yatırımları tamamlandı ordan gelecek kar artısları ne olacak insaatlarada bu yaz beklenen artıs ne olacak ? su an defans yapıyorlar yapsınlar bakalım
1 Mart 2017 16:04
PaylaşTweetlePaylaşPaylaşGönder
Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi Başkanı Engin Er, Bursa'nın 7,5 büyüklüğünde depreme hazırlıklı olması gerektiğini söyledi.
http://www.mynet.com/haber/guncel/o-...risi-2907921-1
Olmamasını temennı ederim./olursada fabrika zarar görmez üretimi devam ederse olumlu olur diye düşünürüm.
Tabii benimki sadece tahmın. Temennim hiç olmamasından yanadır.-ytd.
Görünen ilk çeyrek rakkamlarinin cimentolarda genel olarak sıkıntılı geçtiği....
Bu olay extrem bir olay bilancoyla alakasi yok cok yakinda cikacak kokusu bende bu ortamda bu hisseyi burada tutan arkadasi tebrik ederim hisseye cok hakim maasallah
Sent from my General Mobile 4G Dual using hisse.net mobile app
içerde dizisini seyredenler hatırlayacaktır. gecen bölümde alyanak la sarp kumar masasına geldi. parayı vermek için güya rulet oynadılar kaybettikçe daha oynadı görüntüde adam oynadı zarar etti. ama para transferiydi bizimkide aynı o misal kurumlara bakıyorsun zararına mal boşaltıyor ufak yatırımcıyı anlarım korkar satar ama dun bugun 5650 civarında 500 bin lot işlem oldu hadi biri satıyor ama alan neden ordan alıyor. neden daha aşağıdan değil? bu kadar malı fiktif işlem değilde ne?