https://resmim.net/f/2Q3A39.jpg
Printable View
SECİM SONUNA KADAR BİST YUKARİ VEYA YATAY BUNLAR AŞAĞI GİDER BUYUK İHTİMAL İYİ Kİ İPEKLERİ 6-6.20 ARALİGİNDA SATMİSİM. İYİCE DUSSUNLER DE ALAYİM.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kozaa seni 5.58 de bekliyorum yavrucum.
%2 eksiler başladı yine kozaaa da hayırlı olsun
garanti varsa vah tahtanın haline... city artıda olarak ancak bu kadar güzel aşşağı basabilirdi... amaç tahtayı aşşağı çekip ucuz malk toplamak...
https://resmim.net/f/rF77JX.jpg
Hadi birdaha geçmiş olsun yine sıçtılar tahtanın ağzına boşuna bekliyoruz boşuna burdada kol bacak kesecez anlaşıldı
citi kozaada satmıyor,aşşağı basıyor at hırsızı
Ulan,spek grubu, Allah sizin belanızı versin...
Ömrümü yedi bu kağıt....Aldığım güne lanet olsun..
Hadi bakalım cuma aldığını bugün verecek misin çok merak etmiyorum aslında verir bu o.ç lari
Sizin *****zı avradınızı gelmişinizi geçmişinizi. ...... . ....... şu artı endekste şunların haline bak 😠😠😠
Kanı bozuk ****** oğlu itoğlu itin adamları sizin ben tada. .............. tövbe Yarabbim tövbe. En iyisi ekranı kapatmak
Koza ,kozal,aselsan portföyümde ve hepside bu ortamda kıpkırmızı gelde ......
Neyse anlayan anladı
kozaa sanada böyle yakışır be ******** kağıt
,
https://i.hizliresim.com/YQpJ4z.png
işte fark....syglar.....
Suç bizde arkadaşlar hiç boşuna dovunmeyelim bu amk kağıtları kayyum tarafından yönetiliyor adamların sknde olmaz kozaa nerden nereye düştü bir Allah ın kuluda da çıkıp ta açıklama yapma geregi duymadı daha neyin derdinde yız bugünde çarptilar aslında sabahtan belliydi kademelerı full doldurmuslar gitmemesi için ellerinden geleni yapiyorlar
25 Şubat 2019, P.tesi...Günlük kapanışlar....
https://resmim.net/f/VBjYXX.jpg
Şu pastaya yüzde2 eksi komedi. Ama yemezler yarın ciddi bir aselsan yükselişi veriyorum. Genelde bilanço açıklanacağı gün yüzde 4/5 ler yapabiliyor. Yani fiyatlamadan girdiğini görmedim. 23-25 arası yteri kdar fiyatladı diyemeyiz.
Her durumda yarın akşam veya çarşamba 10.15 e kadar tutarım elimde. Sonrası yok...
Sent from my iPhone
citinin hareketlerini görseydiniz,kağıdı satma amaçı değil sadece basma amaçlı sattı,bundada en iyi alıcı gara olunca açıkçılar doluştu a1 gibi çok tahat kağıdı satmadan düşürdü.
amaçları alttan toplamak.kozaa temel olarak çok çok iyi bir kağıt.ederinin 3 te birine işlem görüyor...detaylı açıklamıştım. sıkıntı yok 3 ileri 2 geri yapıp ky elinden yüksek fiyattan sattıkları toplamaya çalışıyorlar. bunu seansı birebir izleyince çok net görünüyor
Tam da d*****n kuyruğunun sallanıp durduğu yere geldik. 2. li dip mi yaptı desteğe geldi bu iyi birşey mi?..aşağımı kırar ustalar??
https://i.hizliresim.com/GmN5DZ.png
kannatim odurki aselsan, thyao ve kozalakları bu hale getiren aynı tayfa.
beyler ....aslında syn barbaros beyin de yukarıda anlattığı...yada deniz hocanın söylemiş olduğu trend başlangıcı yada sonu....yada benim anlatmak istediğim maliyet hesabı dediğim aynı şeyler... bylar yada 50 günlük ortalama 200 günlük ortalama...vs...hepsi..ama hepsi aynı şey ..bakınız vestel de12,30 dan milletin eline verdiklerini 7, ve altından topladılar...aynısı alctlde...tsporda..bjk aşde ...aselasan da 47 lirayı 18 liraya getiren kim...yani kısaca şunu bilmek lazım...
bu BORSA YABANCILARIN ELİNDE KALDIĞI SÜRECE ( Kİ BU ASLA değişmeyecek..çünkü ucuza topla ve sat devam ettiği sürece ekmek bitmez...)bu döngü asla kırılmaz ..ticaretin ana kuralı ucuza al maliyet hesabın yap ve karını koy ve sat...bizim gücümüz buna yetmiyor olabilir...ama denklemi çözmeye aklımız yetiyorsa..işte şimdi dediğim yere yine geliyoruz...maliyetini gören satsın...ama zarara asla mal vermeyin ..zarara mal verillirse toplamaya devam ederler...ve doymazlar...ama herkes maliyetine satarsa onlara kar etme fırsatı vermezsiniz ...ozaman nereye çıkarırsa çıkarsın bakacacak alanda kendi satanda kendi ...olmuyor..ucuza mal verecek o zamanda işte alacaksın...
Eger 5.58e deger ve yukari tepki verirse inay almis diyecegiz. Yok asagi giderse 5.87de 2. Bir düşüş dalgasi onayi almis diyecegim kendi adima. Ben bugin 5.68den mal aldım. Stopum 5.58 alti kapanis.
thy ve kozalar sabah saatlerinde artıdayydı thy özellikle %2nin üzerinde primliydi sonra birden apar topar eksi oldu.
aynı benzer şekilde kozalarla beraber hareket etti büyük hacmli hisselerde de benzer durum vardı.
Hocam yorumlarına çok kıymet veriyorum...
Ben bugün için şöyle düşünüyorum...
Citi yi ve crediti alış tarafında gösterdiler ve her kademede özellikle çitiye mal alıyormuş gibi yaptılar...
Ama esasında çok güzel çıktılar...
Alış kademesi 120 bin ve satış kademesi 25 bin ken , satışa 20 bin yazdım dönüp kademeyi yıktı... yani mal almak gibi bir derdi yoktu bugün...
ben dediğim gibi 2 aydır takip ediyorum ve 1 aydır alıyorum...
Hergün işlem yapıyorum sadece 1 kez terse yatırdı...
bilanço bence iyi gelecek ve hareketini yapacak.. vergi dairesi aldatmacadır ve ky tuzağıdır...
Temel olarak siz zaten anlatmıştınız, tekrarlamaya gerek yok...
Gelecek iyi olasılıklarım kötülerden fazla olduğunu düşünüyorum ve bu senenin ilerleyen kısmında çok güzel günler görebileceğimizi düşünüyorum...
İyi akşamlar herkese...
Arkadaşlar merill geçen haftalarda almadımı merilll aldığını aynı gün verir tarihte görülmemiş elinde tuttuğu
e merill de bugün satıştaydı bence iyi bile tuttu abartmaya gerek yok
citi credit ssatışarı olsa hacim bu seviyelerde kalmaz
basit sıradan bir düşüştü bugün hacim yoktu bu iyi bir şey yarından itibaren yine başlar 2-3 çıkmaya
Bugüne kadar yaptığım gözlemlerime istinaden daha tecrübeli yatırımcılara bir sorum olacak.
Vesteller çıktıktan sora ihlaslarda çıkmaya başladı ise borsadan artık kaçmak gerekmez mi?
Kozaa ve vestelde cuvalladım birdaha kozu grafiği çizmiyecem :):)