Matematik olarak çok yukarıdan satmalı Aselsanı bana göre, anlayamadım ben 2,5 lira ile zarar nasıl kapanıyor anlayamadım aslında...
Printable View
Adam foyanı çıkarmış ortaya,yazmışssın 4 tl maliyetim var diye,
Kendi yazdığını yalanlamak ayrı meziyet olsa gerek.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
busecan çok iyiniyetli bir şekilde bu üyeden durumu anlamaya çalışıyorsun ama sen de hatalı hareket ediyorsun, YALAN konuştuğunu kendisi de bana belirtti az yukarıda, daha sen bu üyenin neyini sorup soruşturuyosun? 25 nisanda 4 lira maliyetle bu tahtada beklediğini yazmış bu üye. şimdi bana diyor ki 4 lira bu kagıda verecek adam mıyım ben..e o zaman yalancısın sen. e o zaman Busecan sen daha neyini ögrenmek istiyosun bu üye kaça almış kaça satmış üfürüyor çok net.
bu art niyetli olarak kap haberini çarpıtan ışıklar rumuzlu üyenin yanlış bilgilendirmesini tekrar düzelteyim. 70 milyon batıyor diye bir hadise yok arkadaşlar. bu bilgi ile yatırım kararı verirseniz yanlış yaparsınız. sabahtan bu yana ayak üstü 3 kere yalan söylemiş bir üyedir bu ışıklar. dikkate almayınız...
girin bakın IŞIKLAR ın forum mesajlarına. aldığı sattığı ilgilendiği hisselere bakın hizaya gelin. o hisselerde o sürelerde bekleyen birinin bugün portföyünün 4 de 1 i ancak ya kalmıştır ya kalmamıştır. ya da böyle % 40 zararı % 10 karla kapatan ( ! ) alaattin lambası elinde gezen bir arkadaşdır bu : )
4lirayı bir bakayım ses çıkmıyor kimler var diye yazdım.Hayatta bu tahtaya 4lira vermem.Sonuç mu.Bu şirketin 70milyonunun ne olacağını burdaki kimse bilmiyor?