galip yoksa kağıt resmen ölü kimse alıp satmıyor, nasıl banka kağıdı bu
Printable View
galip yoksa kağıt resmen ölü kimse alıp satmıyor, nasıl banka kağıdı bu
Kağıt bir adamın elinde oyuncak olmuş. Yazık
Galip in kağıt aldığı filan yok aldığı malı yatırım ortaklarına virmalinlıyor 4,2 milyon mal olmuş iş yatırımda 3,5 milyon mal almış merilden bile işlem yapıyor perşembe cuma açıktan işlem yaptı fiyatı bastı aşağı ama oyun büyük ne zaman işleme başlar onu bilmiyorum ama galip burda aracılık yapıyor şu an için ortalaması 3,47 galiba perşembe cuma sattıklarını alttan almak için uğraşıyor takaslarda çok miktarda mal toplandı ama galip toplamadı 10 kademeye işlem yapmaz metro yu sokup milleti mala sokturmuyorlar uyanık olun bu hafta açığı kapatmak için ne yapar bilmiyorum
3.50 yı geçerse soluğu 3.60 larda alır..yoksa buralardan kimse mal vermez..hedef 4 .30 lar zira...y.t.d...
sayın faiz 61,ben pek size katılmıyorum çünkü, Tekstil : % 74,37 Halk'da % 9,91 i var toplamda 2 kurumda % 84,28 mal var, galipde çuvalla para vardır, istediği an kaldırır kağıdı, geçmişde 5,08 hareketini o yapmışdı hatırlarsanız, sadece keyfini bekliyoruz onun, ytd
Sayın Adel ben burda galip mal çıkıyor diyenlere söyledim metro nun aldığı 3,5 üstün malın satılmadıpını yatırıma virmanladıpını söyledim kendi malı mı başkasının mu bilmem ama kendi fikrim birine mal topladığı yoksa şimdi 4 tü bu kağıt
Cuma Alan satan kimdir? Pastayı atabilecek arkadaş var mı?