-
Bu tür şirketlerde para bitmez. Adamların her ay düzenli gelirleri var. Bu fiyatlardan dahada bedelli de yapamaz. Hasbel kader şirketin ortağı olmuş olan iri ufaklı küçük ortaklarda artık bu genel kurulda biraz hesap sorarlar.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ayrıca şirket yeniden yapılandırma için görüşüyor da acaba euro borcunu tl ye cevirebilirmi. Buna mani olan birşey varmidirki. Çevirse kur riski ortadan kalkar. Belki bunun içinde bi çalışma yapıyorlardır. Bence gecikti. Ertelenen 2 3 taksit var. Banka nereye kadar bekliyecek
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Günün en karanlık vakti güneşin doğmaya en yakın olduğu zamandır.. O şafak buraya gelecek.. Asla ytd..
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
emektar
Burası Çiftlikbank gibi
kendimi çiftlikbank maduru gibi hissediyorum...
-
Şuraya çiziyorum bu hisseden bi halt olmaz...
Yok habermiş grafikmiş teknikmiş hikaye. 10 kere umarsın 1 kere ya artar ya artmaz. Bozuk saat bile günde iki kez doğru gösterir.
Bunu gibi sahibi belli olmayan, yöneticilerinin sorumluluk hissetmediği ve hissedarının umursanmadığı kooperatif tarzında şirketlere yatırım yapmayacağım. Şirketi bu hale getirdikten sonra aldıkları maaşı götürüp çocuklarına yedirmiyorlardır umarım. Çocuklarına yazık çünkü...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
-
kredi ile büyüyen hacizle küçülür.
-
1 Attachment(s)
Ostim
[attach=confıg]16737[/attach]
aynı hareketi bekliyorum