32-45 arası mı birde hangi miktara veriliyor acaba
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Printable View
Valla bilmiyorum ki her bankanın değişik oluyor..hscb de bi ara 100.000 dolar veya karşılığı ttl hesapta olunca premier olunuyordu. Kimi banka 500.000 kimi banka 1 milyon istiyor..ama şu var 2 sene önce denizbankta başıma gelmişti. .300.000 tl için şube oran vermisti. Lakin cüzdanda benim şube değil özel bankacılık şubesi yazıyordu. .herhalde o şubelere daha yüksek oran verme yetkisi vermişler. Birde anladığım kadarıyla özel bankacılık müşterisi olunca orandan ziyade diğer bankacılık hizmetlerinden de ücretsiz yada indirimli faydalaniyorsunuz..yani özele takılmayın şube ismi gibi düşünün. .yine geçen sene Vakıf tan özel bankacılık şubesinden oran almıştım ...bana uzak gelmişti bankanın benm ilçemdeki şubesine gitmiştim. ..dedim böyle böyle bizde aynı oranı veririz demişlerdi. ...
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
özel bankacılığın hiç bir olayı yok türkiyede.. farkı nedir dersen gişe müşterisi olmaz.. türev ürünlerde daha tecrübelidir mt..
yoksa oranı normalde özelde aynı hazineden alıyor.. zaten 500 bine özel bankacılık müşterisi mi olunur.. minimum 5 milyon olması lazım..
SGK ve HGS dahil otomatik fatura ödemelerimi yaptırabileceğim ve aynı zamanda hesap işletim ücreti almayan ve eft si ya ücretsiz ya da makul düzeylerde olan operatif işlerim için kullanacağım bir banka arayışındayım.
Önerisi olan var mı?
Enparada iyi ama sgk ve hgs ödemeleri yok, büyük bankalar genelde herşeyi yapıyorlar ama hizmetler pahalı vs.
Bir türlü tüm ihtiyaçlarıma cevap veren kafama göre bir banka bulamadım Türkiye'de
Enpara dediğiniz için internet bankacılığı arıyorsunuz sanırım.Benim kullandıklarım içinde açık ara en iyisi tebbank tır.marifetli hesaptan ne havale ne hiu ne bir şey. Alınmaz...yapamayacagınız ozel ...devlet ...vergi.. harç ..sgk ..ödemesi yoktur.adını sanını duymadığım ödeme şekilleri mevcut..hgs vs hepsi var..tek eksisi gecelik yüzde 8 ile işliyor paranızı ..
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilgi için tşk.
Pek fazla para tutmayacağım için repo vs. oranları önemli değil.
Teb'i bir araştırayım ben.
ürün mevduat değilki neden öyle bir şey desin..eksik olan bir şey yok ...açıp okuyun vuk u .g.v.k yi .türev ürün çerçevesinde yapılan bir işlem onlarda da stopaj yuzde 10 ..
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.