ASELSAN yabancı oranı 13 Eylül 2022 % 24,54. 12 Eylül 2022 % 24,54.
Fark % 0,00. Hisse kapanış fiyatı: 30,00 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Printable View
ASELSAN yabancı oranı 13 Eylül 2022 % 24,54. 12 Eylül 2022 % 24,54.
Fark % 0,00. Hisse kapanış fiyatı: 30,00 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Sayın JUnge ISCTR bedelsiz vermeden önce kaç kez 5,4 lardan döndü ben hatırlamıyorum.Bedelsiz bölünme ile düzeltilmiş hali 2,44
Hisse 13,49 gördü. Bu para ana pozisyonda afedersin k.çını kakıp oturmadığın sürece başka hiçbir şekilde kazanılmaz.Hadi küçük lotlar olsa arada trade eder arada pozisyonda kalırsın.Ama para büyükse al-sat meraklısı hiç kimseye kolay kolay yedirmezler o parayı.
Ben ASELS de hergün trade edebilirim.İşlemlerin çoğu karlı olur.Ama ben bu hissede bu amaçla pozisyon almadım.
ASELS 24.06.2022 günü oluşan grafik ve trendden sonra bence esas alı o gün verdi.Tabii ki endeksteki bull market sinyali ile beraber. Ondan sonra aradaki git geller okyanustaki küçük dalga olur sadece.
Ben yaptım 33.8 sattım 32 aldım ardından 32.80 90 gördüğünde tekrar satamadım yetişemedim sonra aşağı gelince vazgeçtim satmaktan
SMRTG leri alabildin mi beklediğin yerden?
Smrtg leri çok trade ettim en son 43 ten felan hepsini sattım dd sinin 10 katı olması etkili oldu 35 felan olursa yine alırım orta uzun vadede çok iyi şirket benim diyen ges çilere mal satıyor borsada da onun gibi üretim yapan Bi şirket yok bildiğim kadarıyla
27 bekliyordun bir ara 27 bekleyip pozisyonda olmak ilginç.Allah daha çok versin.
O ilk sattığım da 27 gelir demiştim ama gelmedi bende geri aldım 35 ten felan sattım geri 32 lerde aldım Bi daha sattım 30 35 arası üç dört defa trade ettim sonra hepsini verdim şu 300 milyon euro haberinden sonra biraz olgunlaşsın haber yine alırım birde bedelsiz var %100
Açılışı acemiler kapanışı ustalar yapar.
'Bul karayı al parayı!' olmuş koca Bist. Hey yavrum hey.
Uzun vadeciler ekranı kapatmalı ellerinde nakit yoksa.
Tüm paydaşlara bol kazanç dilerim.