İnşallah eksiye vermez ama beklenti bitti işi yapmazlar. Ytd
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
İnşallah eksiye vermez ama beklenti bitti işi yapmazlar. Ytd
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın diyebilirsin hisse fiyati. Günlük olarak düşmesinin ne bir zararı nede bir anlamı var. Önemli hissenin orta uzun vadede göstereceği performans . Dümdüz çıkacak hali yok düşecek yapamayacak ancak eninde sonunda yukarı gidecek.
Ancak küçük yatırımcıları dök.ek için ger zamanki gibi defterleri tüm numaraları uygulanacaklar.
Bilanço hikayemiz bitti , kar payı dagitma oykumuzde bitti fakat şimdide 2 eylülde Ağustos araç satış verileri gelecek. Geçen ayki gibi bir veri açıklanırsa bu sefer 3. Çeyrek bilançosunu satın almaya başlayacağız.
Bence bugün düştü yatın çıktıda çok biraz daha büyük resme bakmak küçük yatırımcının balinalar yem olmaması için önemli.
Sunuda unutmamak gerekli Ağustos ayında çoğu yerli araba üretim fabrikası yıllık bakıma girdi. Bu nedenle Doas'in sattığı araç sayısı yine çok yüksek gelebilir. Yarın kağıdımı sattık diyelim 2 Eylül tarihine ne kaldı şunun şurasında bakalım geri alabilecek miyiz ?
Tam bilanço öncesi bu kağıdı-7 puan aşağı verdiler. Küçük yatırımcıyı silkelediler hemen ardından yüzde 25 yukarı gittik. Hergun tahtaya grafiği bakan adam doğru kağıtta yanlış zamanda hisseleri satabilir dikkatli olun. Bugün 3 - 5 düşmesine değil 3 ay sonra yüzde 50 - 60 getirilerek odaklanın tavsiyem.
Ytd.
Doğru tespit
Ama lanet olası hastalık bakmadan olmuyor.Bide malum rahat durmayan siyasiler.Ulkede bırak yarını 1saat sonrasının garantisi yok.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DOAS.E Pay Başına Brüt Temettü: 11,3636363 TL Teorik Fiyat: 316,636 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmış)
22041219G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.5 Milyar TL Kar Payı Dağıtacak!
Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş. (DOAS) bugün yatırımcılarına hisse başına net 10.22 TL'lik 2. temettü ödemesini gerçekleştirecek.
https://parafesor.net/dev-hisse-bugu...payi-dagitacak
Dönemsellik gereği aldığım lotlarla vedalaştım... Düşük maliyetliler ile beklemeye devam.....
Bütün ortaklara bol kazançlar.SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şehriye çorbası gibi çalkalıyorlar hisseyi. Hem bilanço hem de temettü avansı beklentisi bittiği için kısa vadede biraz aşağı salabilir ya da yataya sarabilir. Ancak şirkete ilişkin gelecek dönem beklentilerinde aşağı yönlü revizyon olmadıktan sonra ekleme yapmak için iyi fırsat olduğunu düşünüyorum. Vergi dairesine sunulan tablolardan sonraki günün aynısını görüyorum sanki şu an.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Hadi koçum, sana bir TABAN yakışır bugün, beklenti bitti ya..
Sabah işim vardı, çıkamadım.