tabiki her olumsuz olaya elinde tuzlukla koşan tüpraş :D o arada malum hisseler saçını tarayarak tavan yapar :halay:
Printable View
Makinalı gibi boşaltırım diyorsun yani
.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dususe oynamak gerçekten çok zor. Herkes yapamaz. Yapan da kazanmasi için hakikaten iyi otnamasi lazım şans da lazım.
Simdi bu rallide ben sasa hektas ve endeks shortladim belki 10 kere.
Sasa da ebeminkini gosterdiler zor kurtuldum.
Endeks de kazanamadım ama zarar da etmedim kısa stopla.
Hektas da ise iyi para kazandım şansa.
Ama her short sonrası stop olunca ozguvenim azaldı.
Hala deniyorum ama dusecegi zaman seni pes ettirip öyle düşüyor. Kolay değil öyle mahfi ağam gibi bilmiş bilmiş konusamiyorum.
Hahaha çok güldüm abi.
Yazdım listeye.
Yukarıda miniyatirimci abinin dediğini yabana atmamak lazim ama cuzi miktarda ilacci olabilir. Nayloncuya bulasmam :)
O elindeki kağıtlardan biri bende de var. Bi kurtulsam vuracam şortu vuracam şortu.
Demem o ki , 2020 yılında adamın hangi twiti attığını hatırlıyoruz ama , o dönemin şartları unutulmuş gitmiş
enflasyon bugünkü gibi yüksek değildi , talep daralmasıyla şirketlerin çoğu zarar yazacaktı , hatta iflas etmekle karşı karşıyaydı ..en önemlisi de , enflasyonu düşürmek için faizlerin indirileceğini en azından sen ben bilmiyorduk
Mahfi hoca böyle bir ortamda hisselere tuvalet kağıdı demiş , nesi yanlış bunun ?
venezuela gibi enflasyonumuz olsaydı ve covidde olmasaydı , yine tuvalet kağıdı derdi ama ilk önce hisseleri kendisi alırdı