Sen uzmansın..:)
Printable View
Bugün yemekcide Durum.
0-3 mağlup durumdayım.
3 pozda doğru
Ama 3 de stop oldu
Ve ciddi zararla günü bitirdik.
Bu volalite de stop koymasan ayrı bir dert
Koysan iki ayrı dert.
Kazanları tebrik eder
Benim gibi olanlara da.
Klasik teknik direktör lafi ile
Önümüzdeki maçlara bakacağız
SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iyi bari lot sayısı düşmemiş aq.
bakın bakın ne diyecem bakın bakın ne diyecem o günlerden biri de bu günmüş :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Saat 17:23:05 itibarıyla endekse bağlı devre kesici tetiklenmiş ve Pay Piyasasındaki tüm işlem sıralarında, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasındaki (VİOP) Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasasındaki (BAP) Pay Senedi Repo Pazarında işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
İşlemler Pay Piyasasında saat 18:01'de kapanış seansı ile VİOP Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde sürekli işlem yöntemiyle saat 18:08'de yeniden başlatılacaktır. BAP Pay Repo Pazarı'nda işlemler bugün yeniden başlatılmayacaktır.
Açığa satış yapılabilen işlem sıralarında açığa satış işlemlerinde seans sonuna kadar yukarı adım kuralı uygulanacaktır.
sasa nın patronu pıst 100 ipini çekti demiştim burada ozamandan beri dikiş tutmadı.
sasa neden aşağı gelmiyor oradaki kredili işlem işi bitti.
ama Ak kemal dün 6 şirket var yazmış devletin , ama şunu yazmıyor yatırım yapıp devletten teşvik alan her şirkette direk değil ama sistem olarak içindeler , tuprs yönetiminde ,sasa yönetiminde mevcutlar , ve teşvik alna diğer şirketlerde en azından çoğu resmi anlamda şirket haberlerini olumlu olumsuz hepsini bizden önce alıyorlar.kredili işlem 2021 de 21 milyar 2022 28 milyar bu paranın çoğu badem spor parası benim düşüncem. soralım 207 kişi var kaç kişi çıkacak kredili işlem , ekonomi bakanı çıkıp demedimi bizden yatırım yapacağız diye kredi çekenler başka yerlere yatırdı diye çıktı söyledi.Borsaya çağrılan yeni oyuncular madalyonun bu yüzünü görme fırsatı oldu.