-
illaki ben batacagim demezsen Varantta batma olmaz ,
Söyleki kaybedecegin miktari daha önce belirliyorsun
Aldigin varant 5 bin tl ise varant degeri 0 olunca 5 bin tl gider
yani sen isctry short actin 10 tane tavan cekti kaybin bellidir,
Türkiyede varant süreleri kısa, Masaya çalisir hep,
bazen hakli olsan bile icsel degerler yüzünden yine para kazanamazsin...
Ama vadeli piyasada öyle degil malesef bugun zarar yarinda zarar yazarsin snora margin call yersin
10 tane tavan cekse batarsin...
o yüzden bir hisse neden gitmiyorsun bazen sorularini burdan bakmak lazim,
Benim varantlari birakma sebebip daha öncede tasinabilinir pozisyonlari görürken bunun piyasa yapicilari tarafindan iptal edilmesi, Bülteninde yayinlamamasi,
Borsaya nasil bakarsan o da sana ayni sekilde cevap verir, 155 görmüs bir THY 113 lere kadar cekilip 177 tekrar gelmesi spot piyasadan uv yatirim yapmissin biraz zaman kaybi ile kazandirir ama short long hikayesine girmissen 3 kurusunuda alirlar,
-
Yarın nötr açar korkutur ve muhtemelen 5985 zirvemiz olursa 4 sün sonra 5920 altı Cuma kaparsak
Haftaya net güzel bir 5380 düşüşü olur bayrama girilebilecek yer sonra 1 ay testere ve ağustos başı 6500-7500 hareketi başlar
Yatırım tavsiyesi değildir PALA BANA PABUCUNU SAT BEN SATA Ciğerini söker satarım
Çünkü Kayseriliyim sen Kayserili nedir bilmezsin pala Alıcam yine anahtarını YTD
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
GAZANIZ MÜBAREK OLSUN bol kazançlar
Şahap bddk başkanı oldu kredi faizlerine basar ona buna basar banka karşarı madara olur kaygısı ile yamultabilirler xbankı korkusu devam ediyor
Mehmet Şimşek iyi polis Şahap …. Polis oluyor ama xbank illa ki yürüyecektir .
Ytd
-
sizce işctr kaça kadar yürür sayın hemşerim deniz ALİ?
-
Abi en zor yerden soruyorsun
Endeks için öngörü kolay bankalar gap map açan varlıklardır
Şaşırırlar tavan olurlar şaşırırlar eksi 5 yaparlar tahtacısı bilir
Ben endeks için yazdım ama bankaları paralel alırlar ise 14.15 görmesi lazım sanırsam ama Ytd tavsiye değildir ekleyim .
Tavan olursa da bakma ben rakam vermem önermem fiyat hedefi zor şu hafta bankalarda !!
-
fiyat konusunda cok vidi vidi yapmam
ama dovizdeki artisa ayak uyduramadi
su anda 16.80-17.00 leri konusuyor olmaliydik
yatirim tavsiyesi degildir
-
https://youtu.be/71v79NImkvU
Bankalarimizin da degerine gelmesi icin Mehmet Simsek'i destekleyelim diyor.
Yazilarini severdim ama is ariyor galiba. Bir de Guney Kore'yi yakalayalim diyor. Onlar 5 bin'den 35 bin olmus kisi basina milli gelir, bizde ise 9 bin. Guney Kore ulkeler arasinda IQ siralamasinda 103 ile 5. Kolay gelsin.
Bu insanlari hic anlamiyorum. NAS ekonomisiymis, rasyonellmis. Hicbiri oncesini de mi bilmiyor. Yani bu hikayelerin gunu kurtarmak icin anlik icat edildigini. Dolar patliyor... hop ihracatimizi artiriyoruz... Alan var ki satiyorlar.
-
-
Hatırlarım arkadaşlar eskilerde , Fıstıkçı Şahap vardı eskilerde sert ünsüz benzeşmesi kuralı vardı , ünsüz harfleri bulurduk dönüştürürdük Türkçe soru bankasından soru filan çözerdik
Şimdi Şahap beyin olayında Mehmet Şimşek bir güzel BENZEŞME yaratacak Şahap beyi kanımca kendine benzetecek F S T K Ç Ş H P harflerini artık unutmayız ,para politikasını banka düzenlemelerini bence tüm maliyeyi Şimşek idare edecek ve Şahap beye lider olur ilham kaynağı olur ve haberler olumlu olur bankalar yürür .
Nerde o eski faiz sevmeyen fıstıkçılar bence kalmadı ,
Şahap bey yeni döneme hazırdır !