Çok var hocam hepsini bilmiyorum ama aralarında çok değerli olanlar bile beter halde.
Buna bakınca bir zamanlar 50 cent altına inmeyiz diye bakarken, şimdilerde 50 cent üzerine ne zaman çıkarız diye bakıyoruz maalesef..bytd
Printable View
Çok haberlere bakmıyorum son zamanlarda vakitsel bakımdan ama 2 gün sonraki faiz kararı mı etken. Faiz indirimi bekleyen bir piyasa var sanırım ama faiz indirimi olacaksa neden kredi kartlarına veya başka şeylere faiz arttırımı mesajları geldi geçen günlerde. Sanki faiz indirimi olmayacak gibi geliyor bana. Ama indirim beklenecek havası üfürduler. Bilemiyorum.. umarım iner ama zor.. ytd
Bu tahta intikam duyguları ile besleniyor kanımca! İntikam için almaya gelenler yine önceden bu hisseye gelenler oluyor hep. Her seferinde bu sefer gidecek diye bir çok eski hissedar, gelir ve gider. Sonra dejavu.. intikam ve hırslar yapmadan hareket etmek az da olsa merhem olabilir. Kremi surecegin yere göre tedavisi oluyor birsekilde. Ama yıpratıyor. Başka şeylerle kiyaslaninca.
İyi şeylerle kiyaslaninca kötü hissettirir, kötü şeylerle kiyaslaninca sabrettirir.. ytd
Bugünkü hacim hayrolsun hacmi mı? Geçen haftaki en yüksek günlük hacime yaklaştı.
Hayrolsun değilse eğer bist30 dan atilmamak için arada yaptığı hacim mi yoksa.
Tekrar söylüyorum keşke atsalar.. ytd
Bu şamaroğlanını tokatladılarsa muhtemelen yakında endekisi tokatlarlar, öncü gösterge