Originally Posted by
selimtogrul
Üstad,
Sen hakkaten teknik analiz olmuşsun :) Sayılara bak.
Gerçi bişey dicem ama...Şimdi bu yazdıklarımı zaten DonKişot abi görse asasını tepemize bindirir.
Eğer bu izlenen rakamlarla ilgili düşünüyorsan. Herkes "fare kapanındaki peynirin " peşinde.
Yani twitter da bir hisse adı kelam etsen takipçi sayısı o kadar anormal rakamlara ulaşır ki (Bunu tasvip ve tavsiye etmiyorum senin açından çok daha yorucu ve kırıcı bir süreç olur. Bu durumda olanların zaten ruh hali bizim borsanın grafiğinden beter. Birgün gülerken, ertesi gün anlamsız bir yerden birine sataşmakla, laf yetiştirip yazdıklarını doğrulamakla meşgul) Zaten bu; takip etttiğim 2015 yılından bu yana senin karşı olduğun bir durum.
Şahsi fikrimi söylüyorum. Bence sen doğru yoldasın. Balık yemeği değil, balığın nasıl tutulduğunu göstermenin sancısı bu. Şuna inanıyorum ki; bu tornadan geçenlerin hem kendilerine hemde çevrelerine bu konu ile ilgili doyurucu bir bilgiye sahip olmasına vesile olduğundur. Borsa ile ilgili sıfır (rakamla 0) bilgiye sahip olanlara dahi, en azından trendi, RSI yı, MACD yi, hadi geçtim onları grafiğe bakıp nerede olduğunu anlamalarını sağladın.
Rabbim yolunu, şansını, bahtını açık eylesin. Oğlunun ve sevgili küçük kızının mürvetlerini görmeyi nasip etsin. Allah razı olsun.