https://i.hizliresim.com/d7obqX.png
Printable View
yaklaşık 10 gün önce hepsiburada sporpark tan slazanger marka biri 30 diğeri 44 numara 2 ayakkabı sipariş ettim. 3 gün sonunda siparişlerimi kontrol ettiğimde kargoya verilenin 44 numara ayakkabı olduğunu gördüm ve diğerini iptal ettirdim.( sipariş kargosunu iptal etmeden önce bir kaç defa depodaki arkadaşla görüştüm ve her defasında düzelteceğini söyledi ve siparişimi kargoya vermediği için iptal ettirdim) dün kargo elime geçti. meğer kargoya sadece 30 numara ayakkabıyı vermişler.
spor parkın sadece muhasebecisine ulaşabiliyoruz. depodaki eleman bir türlü telefonları açmıyor. (kesin yaptığı hatanın farkında o yüzden açmıyor) bir ara şikayetini aha buna yap diye market çalışanı pırasayı mı ne gösteriyordu. resmen ona dönmüşler.
neyse esem sporu aradım. dedim ki sporpark hala sizin iştirakiniz mi? hayır dedi. başımdan geçeni söyledim. bana depo telefonunu verdi yine. bir de isim verdi . ara ara yine açılmadı tabi telefon...
herneyse yetkili kimseye ulaşamadığım yarın ayakkabıyı iade edeceğim. ödesinler kargo parasını.
bunun dışında sanki yeni bir yapılanma var gibi. şirkette. deli gönül diyor bas hepsini esem spora.
(vaktinde hatırı sayılır miktarda lot biriktirmiştim bunların dalavere iflas davası ndan sonra baya bir zararına sattım. sonra 99 krşlara kadar çıktı)
şirkette bişiler dönüyor ama anlayabilmiş değilim. sporparkın muhasebecisi laf arasında esemspor kapandı dedi. bende satıldımı dedim. kapandı dedi.
neyse borsadan sonra benim parama online alışveriste de göz dikmişler anlaşılan.
şaka gibi resmen biri bana bu olayın başından geçtiğini söylese salladığını düşürdüm muhtemelen
bir esem veya slazenger alma zamanı gelmiş anlaşılan.yıllar önce bir slazenger ayakkabı almıştım,çöküş balamıştı...2 ay önce kadar esem terlik aldım,o gün tavanlamaya başladı....artık sıkıldım bu gidişattatn gidip bir canını okuduğumun,cankurtaranın bir ürününü alayım da ya tabanlasın ya da tavanlasın..nedir bu arkideş yavvvv...:drunk:
Bugün şirketi aradım... Görüştüm Emine hanımla ama edebiyattan öteye gitmedi açıklamaları... Sn. Akçaye'nin yazdıklarını okumuş ki benim sorduğum sorulara alakasız olmasına rağmen sürekli Akçaye'nin yazdıkları üzerinden cevap verdi... Genel Kurul henüz gündemlerinde Yokmuş.. bu yıl yapılmayacak mı dedim, gündemimizde henüz Yok dedi yine.. Ama buna karşı SPK'nın yaptırımı olmayacak mı ? Genel Kurul yapılmazsa ceza gelmez mi deyince, tabini genel kurulu yapıcaz, olur mu öyle şey dedi..Sonuç olarak bu yıl yapacaksınız değil mi dedim..cevap gelmedi.. Esem Comfort markasının kullanım hakkının kimde olduğunu sordum ( çünkü en çok satış bu markada şu anda, belki slazengerdan bile fazladır) , Esem Sporda mı yoksa Grup Şirketlerinde mi dedim, el cevap: Grup Şirketlerinde!!!!
Ama birkaç yıl önce bir bildirim hatırlıyorum bu konuda ; Sanırım marka hakkı Elektropakta idi ve Elektropak Esem Comfort, Esem Family ve bir markayı daha 10 yıllığına bedelsiz olarak Esem Spora devretmişti..
Sporpark ile sadece ticari ilişkilerimiz var dedi bu arada... Ama faydasız gördüğümden fazla uzatmak istemedim.. Linkedine bakmak Bile aradaki ilişkinin ticariden öte olduğunu gözler önüne seriyor.. Esem Sporun çalışanlarının bir kısmı Sporparka kaydı.. Esemde Müdürlük yapan Bora Alkaç bile:.. Hatta Sporpark online alışveriş sitesi Bora Alkaç adına kayıtlı... son bildirimde Esem Sporun işçi sayısının azaldığını görmüştük, o azalan kısım işte Sporparkta..Linkedine Sporpark veya Esemspor yazarak aratmak bunu görmek için yeterli.. bu arada Mahsum ağa hala neyi bekler, toplasa artık olağanüstü genel kurulu... eğer dik duracak Ve boyun eğmeyecekse elimdekilerle sonuna kadar destek olurum..
bu yazıyı şirketten birilerinin okumasına sevindim. depodaki arkadaşın kulağını çekmişlerdir umarım. ayrıca sporparkın muhasebecisinin sorun çözme yönteminide düzeltirler umarım.. depodaki arkadaşı defalarca ramama rağmen telefonuma çıkmadı. bu gün ürünü iade ediyorum artık.
eğer yönetici arkadaşların kafası basmıyorsa şirkete iade olan her ürünün şirkete kaç tlye mal olduğunu söyliyim. aras kargo 6,90 alıyor. 6,90*2 =13,80 sadece kargoya maloluyor. iade iş yükü gideri ( sonuçta bunları takip edecek maaşlı bir eleman lazım)+ kira veya amortisman gideri en az 5 tl.. bir iade şirketin kasasından en az 18 tl götürür.
Allah belanı versin ne diyeyim... Batsa da kurtulsak vallahi...
Ben böyle kansızlık görmedim. Düştükçe düşüyor. Böyle şirketin