Bu fiyatlardan satan neden satar diye inanama ,birde bastıra bastıra yaz,4 lerden aldım diye.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu fiyatlardan satan neden satar diye inanama ,birde bastıra bastıra yaz,4 lerden aldım diye.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji106]
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dile kolay 70milyonu dönmezse çok sorunlu.Alan alsın satan satsın.Sonuçta durumu bu şirketin.
Yalan dolan her hisse forumda var maalesef.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Herşey yalan bu gerçek:Şirketin 70milyonTL sinin durumu belirsiz.:)
IŞIKLAR, bu durumda da YALAN SÖYLEMİŞ BİR ÜYESİN SEN, ve bunu kendin bizzat kabul ediyorsun..bu kadar da pişkin pişkin yalancı olduğunu söyleyecek ve bundan utanmayacak bir ruh halin var, yani ben bunu göstermek istedim forum üyelerine. bu konuda bir netlik varsa artık öbür yazdıklarının da kimsenin nazarında bir anlamı olmayacak. sen cuma günü sattığını da "bir bakayım ses çıkmıyor kimler var" diye yazdın demek ki..hatta bugün % 40 zararı aselsan alarak kapattım yalanını da "bir bakayım kimler var ses çıkmıyor" diye söyledin demek ki..bu "70 milyon batak" yalanında da bu sebeple ısrar ediyorsun demek ki..sonuç mu. senin ne maksatla ardı ardına bu kadar yalanı ayak üstü burada insanlara neden söylediğini, buradaki kimse bilmiyor..umrumuzda da değil : )
inanma.inan diye yazmıyorum.benim durumum seni ilgilendirmez.