Umarım yarın daha da düşmez
Printable View
Umarım yarın daha da düşmez
hayatımda ilk defa karsan aldım.
neden aldım?
çünkü kendisi bir bedelli fabrikası. bedelli üretiminde bir dünya markası :)
ve zarar etme, finansal gider yapma konusunda master degree seviyesinde.
endekse de bakınca kökü zarar / torununun torunu dahi borcu çeviremez denilebilecek firmaların,
halaya bıyık yapsak da amca diye satsak gelecek vaadiyle projeksiyon çizen firmaların bire üç beş gittiğini görüyorum.
Karsan'ın neyi eksik?
istese çok daha iyi zararlar getirebilir :)
neyse,
daha hasılatı kadar ederi olmayan,
milletin gidip 2 euroya su içip hışımla memleket gibisi yok dediği yerlere otobüs satan bir da bir şirket karsan.
hayırlısı olur inşallah diyelim.
1.50 üstüne atamayıp 1.39 gördürdüler...1.30-1.50 arası iyi kar kazdı bedelliye girenler,sanırım satışlar bundan olabilir,kötüsü ne olabilir,bizdeki şirket sahipleri doyumsuzdur,borsa yatırımcısını yolunacak kaz gördüklerinden hisse satmışda olabilir+spekler filim çevirmede yapabilirler,yukarıdan satıp alttan toplama vs gibi..neyse borsa kurnaz tilkilerin yeridir,onlara benzemeyen borsada kazancı unutsun...ytd.
Neden satış yediği belli olmuştur.
Şirketimizin 600.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin 900.000.000 TL'ye artırılması nedeniyle yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan toplam 1.362.918,197 TL nominal değerli B Grubu paylar, 5-6 Aralık 2019 tarihlerinde BİAŞ Birincil Piyasa'da halka arz edilecektir. Halka arza ilişkin Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu ekte yer almaktadır. Kamuoyu ve yatırımcıların bilgilerine sunulur.
Ufak bir rakam bence.. hekts da hepsini satamamıştı rüçhanın sonrası malum :)) ... Ben 2020 ihale yaklaşana kadar izlemedeyim
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yakın bir zaman önce ipekte bir vakıfçı vardı, milyon lot al sonra bas sonra tekrar al sonra tekrar bas gibi.
neyse çıktı diye sevindik aaa eczacıda ortaya çıktı kaldırdı kopardı sonra (görünen) zararına bastı tekrar.
dün karsan aldım vakıf satıyor :)
hayırlısı bakalım, kar satışı diyelim
aynı kişi olabilme ihtimalleri de var dünya küçük ama bilemeyiz.