-
Şu mantık her zaman işlemez
memlekette faiz %20 ee bunun temettü verimi şuan %10 larda eee
satıyor parayı bir sene işletecek sonra gerisin geri malları işler düzelirse alır geri
şu mantık ama her zaman işler BENCE
kendi evinden hesapla atıyorum evin ayda 2000 tl kira getirse şuan memlekette 2000 kira getiren yerler 750.000 satılıyor ortalama
yani 375 ayda kendini amorti ediyor. yani 31 sene
hadi çok attım 25 sene olsun
gelelim nuh çimentoya
ortalama 150 milyon tl kar ediyor
piyasa değeri kaç para 1 milyar tl
kaç senede kendini amorti ediyor 7 senede
aradaki ufak hesapları tahta yapıcıya bırakıyorum.
karıda 150 milyondan hesapladım olurda kepenk inerse kira geliri o kadar olur bu zirtonun ilerde.
-
şu son bilançolar geldikten sonra piyasaya bakıyorum
kağıda bakıyorum
sonra derinliğine bakıyorum tahtanın
ve ne görüyorum biliyormusunuz
bu kör tahta yapıcının köşesine çekilip ağladığını
ulen dur daha %19 anca aldık pehh
valla acıyorum yazık diğer tarafa da götüremezsin fiziki alamıyorsun takastan malları
ahaha:party:
-
genel kurulda tahta yapıcıyı tanıyor iseler
en yakın doktora götürmelerini tedavi masraflarını akinonya olarak biz karşılayacağımızı söylemelimiyiz reis ?? :p
-
Tahta yapıcı(yapamayıcı) varsa elbette tanıyorlardır.. Ama önce ben bi elden geçireyim onu sonra masrafları karşılayın sayın kentuf:)
-
Sabredene karada ölüm yok derler. Biz nuhun gemisindeyiz. Bize denizde de ölüm yok. Bir iki spekülatif kağıda, bir iki tane de sağlam yükselen kağıda bakıp sinir olabiliriz.. Ama eldeki ne sahip çıkmalı.. Sayın kentuf kira getiri hesabı çok doğru.. Bir de faiz artışı bizi psikolojik zorlayabilir. Ancak kendi adıma hissenin 10 civarına çıkması bile kaç yıllık faiz farkını kapatıyor.. O yüzden sıkıntı yok!
-
Bence üzerine nuh beton dökelim tahta yapicinin 😁
-
Biraz fazla lot alınca sinirleniyor sanırım? YTD
-
pehh doğru yolda olduğumdan o kadar eminim ki artık.
çıldırdı