Printable View
Alıntı: Originally Posted by Cok HaHahahaha yı unutmuşsun ICO! Pardon...hahahahahahahaha
Alıntı: Originally Posted by ICO Pardon...hahahahahahahaha Yalnız bu seferki hahahahaha nın açıklamasını yapmamışsın oldu mu şimdi?
Alıntı: Originally Posted by Cok Yalnız bu seferki hahahahaha nın açıklamasını yapmamışsın oldu mu şimdi? Takasların ilk ikisine baksan anlarsın
Alıntı: Originally Posted by ICO Takasların ilk ikisine baksan anlarsın Sen Takasların geneline bak iş yatırım ne yapıyor ICO?
Alıntı: Originally Posted by Cok Sen Takasların geneline bak iş yatırım ne yapıyor ICO? Bakıyorum ve gülüyorum hahahahahahahaha...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ca5894b81e.jpg Mevlam neyler neylerse güzel eyler..
YARIN ,BİR HAREKET ÇEKMESİNİ BEKLİYORUM MUHTEMELEN 42.60-44.80 ARASI. KENDİ HAYAL KURGUMDUR.:plc:
Alıntı: Originally Posted by scharif07 YARIN ,BİR HAREKET ÇEKMESİNİ BEKLİYORUM MUHTEMELEN 42.60-44.80 ARASI. KENDİ HAYAL KURGUMDUR.:plc: Insallah ustadim dedigin gibi olur. Ytd Mevlam neyler neylerse güzel eyler..