Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yahu Asos'a, Selim beylen nereye geleceğiz?:vk: Herhalde Selim beye gidince, konum NAHHH... atacak!:kahkah: adres yazmadan mı gitmiş:)
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 adres yazmadan mı gitmiş:) Oyle olmus herhalde unuttu, bu gece mutlaka atar!:kahkah: Yarin oglen Selim beylen Balikesirde bulusuruz, oradan ver elini Assos!:dvr:
Hacilarlan guvec yiyoruz, ikilediklerinde irakimizin basina gececegiz.:yahoo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Oyle olmus herhalde unuttu, bu gece mutlaka atar!:kahkah: Yarin oglen Selim beylen Balikesirde bulusuruz, oradan ver elini Assos!:dvr: adam güneysuyu tanıyorsa vermez adresi:)
Dizim başladı , dizi eşliğinde bende başladım .. Afiyet olsun
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 adam güneysuyu tanıyorsa vermez adresi:) Yok yahu, ayni kişiden mi bahsediyoruz?:notr: Benim bildigim bonkorluguylen nam salmıştır, karistirdiniz herhalde?:kmk:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yok yahu, ayni kişiden mi bahsediyoruz?:notr: Benim bildigim bonkorluguylen nam salmıştır, karistirdiniz herhalde?:kmk: bizansa gittim bi cafede buluşalım dedi gittik 2 çay içtik hesabı bana ödetti:)
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 bizansa gittim bi cafede buluşalım dedi gittik 2 çay içtik hesabı bana ödetti:) Yok yahu o başkasıdır, bana colaylan doner ismarladi!:yes: Hesabi ben ödeyeyim dedim, gebertirim ulen seni dedi!:bravo: