Dindar şirket :)
Printable View
Mahküm olduk ne çare.bakıyorum kimseler yok bu hissede.aklı başında kimse girmez.allah bizi kurtarsın.
hisseyi kim yapıyo zannediyorsunuz,babasının ölümünden aldığı beddulardan bi parça ibret alır,bunların kanı bozukkkk
Büyük resimde 2.5-3 ayda değişen pek bir şey yok.. Ağırlıklı olarak A1 - Info önderliğinde, yüksek maliyetle yakaladıklarının psikolojilerini ezme ve kısa niyetle girenler üzerinden çorba faaliyetlerine devam ediyorlar.. Beklemeyi göze alıp bu fiyatlardan "al-parket" yapanlar en sevmedikleri kitle oluyordur muhtemelen..
Grafik haftalık, ancak an itibariyle çiziklerden 0.75 aynı zamanda 50 günlük, 0.83-84 te 100 günlük ortalamalar.. Bunlar aşıldıkça hareketlenebilir, ancak şu belirsizlik ortamında beklentileri "kış" tutmak benim gibi taşıyıcıların psikolojisi için daha sağlıklı olabilir.. Ekstra olumsuzluk olmadıkça aşağı marj kısıtlı; diğer taraftan temettü vs olmadığı ve fonların bulaşma ihtimali çok düşük grupta olduğundan ekibi zorlayacak bir şey yok; yani ne kadar bekletecekleri meçhul. Çatır çutur 2X yapsa da, daha epey bir süre buralarda süründürse de şaşırtmaz beni..
https://i.hizliresim.com/ra1lcuj.jpg
Sayın Kazancı
Bu şirketin bitti oynamıyorum gibi bir sonu olmaz değil mi
Yani finansallar harikalaştırışmış
Deli kar borç yok ve şu an çok ucuz kalmaya devam ediyor
Yani her gelen alıyor rahat rahat
Bir ihtimal varmıdır acaba
Çok teşekkür ederim zahmet verdim