beklentiyi düşük tutalım
sermayesi kadar zarar bekliyorum ben :cool:
malüm şirket
500 milyon kredi alacaklarını 15 milyona varlık şirketlerine satmışlığı var
çişziverir alacakları hoopp ayıkla pirincin taşını
gerçi bunuda satmıştık değilmi :notr:
Printable View
beklentiyi düşük tutalım
sermayesi kadar zarar bekliyorum ben :cool:
malüm şirket
500 milyon kredi alacaklarını 15 milyona varlık şirketlerine satmışlığı var
çişziverir alacakları hoopp ayıkla pirincin taşını
gerçi bunuda satmıştık değilmi :notr:
Abartılı bir beyan olmuş sayın Kentuf. Bu tür desteksiz / öngörüler sadece küçük yatırımcıya panik havası verir. O dediğin iş çoktan oldu ve bilançolarda. Şahsen ben Yapı Kredinin Altınbaş Holdinge bu yöntemle sattığı potföyünden Çorluda bir dükkan alalı 8 ay oldu.
pehh
ben ykbnk batıyor dedikleri gün
bölünmeden önce 3.95 den aldım
batacak lafını duyduğum her tahtada mal almışımdır
acıyı hafifletir mi bilmem
benim gibi ufak yatırımcılar üzülmesin hep beraber aynı gemideyiz.
dükkan hayırlı olsun iyi yapıştırmışsındır bunlara umarım .
çorlu güzel büyüyor
çorlu havalimanında yaptıydım askerliği ordan biliyorum zaten geliyorumda.
yatırım ilişkileri sayfası çok kötü.
halka arz izahatnamesi lazim tekrardan bulamıyorum.
Bankacılıkta 1 kuruşun bile hesabı yapılır. 500 milyon kredi alacaklarını 15 milyona varlık şirketlerine satmışlığı var demişsin. Yanlış bilgi veriyorsun. Doğrusu 500.821.035,57 TL tahsili gecikmiş alacağın, toplam 28.182.000,00 TL bedelle Sümer Varlık Yönetimi A.Ş., Hayat Varlık Yönetim A.Ş. ve Destek Varlık Yönetim A.Ş.'ye satılmasına karar verilmiştir. KAP linki aşağıda. 500.821.035,57 TL tahsili gecikmiş alacağın anaparası 200 milyon bile yoktur. Bankanın 200 milyar kredi hacmi olduğu düşünürsek, 1000 de 1 lik batık kredi bankanın kazancı yanında sinek kadar kalır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/679141
Bu durum sadece Yapı kredi için geçerli bir durum değil. Bütün bankalar bu şekilde tahsil edemediği paraları bu şekilde satarlar ve kredilerini temizlerler. Senin varsayımına göre 10 Ocak 2018 de 774 milyon TL anapara bakiyesi tutarındaki kısmı, toplam 36 milyon TL bedel karşılığında Güven Varlık Yönetimi A.Ş., Efes Varlık Yönetim A.Ş., ve Hayat Varlık Yönetimi A.Ş.'nden oluşan 3 firmaya satan Akbank'ın da ilk çeyrek zarar açıklaması gerekiyordu.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/652922
Bende emekli binbaşıyım. Eksper değeri 170. bin Tl. olan 90 m2 sıdır dükkanı 100 bine verdi İmam Altınbaş ; aylık kirası 1300 Tl. Selamlar. Şimdi tüm porföyü Vakıfbanka geçirdim. defter değeri O.40 iken F/K 2.83 e geldi. Halk Bankasının 2.89 F/K sı var defter değeri 0.33 oldu. Bunda ceza riski yok. Yeniden yapılandırmalarda Yapı kredi de em çok Bereket enerjiye kredi veren banka Yapı Kredi sonra Vakıfbank , İş bankasının da adı geçiyor. Selamlar.
Ben de çorlu hava meydanda yaptım askerliği on numara yerdi istihkam bölük yazıcısıydım bir tek rüzgarından lanet etmiştim. Çorlu merkezi güzeldi gerçekten, havalimanına inanılmaz boyutlarda kargo uçakları inerdi, bunlara taşımacılık yapsan köşe olursun diye düşünürdüm hep. Askerlik işte :)
ince ayar bakarak takip ediyor olmanıza sevindim
ben yedi ay önceden aklımda kalanları yazmıştım. tutanaklara işlenen hata etmişim.:rules:
detayını incelemedim gerekte yok nasıl kredi kullandırdıklarını nasıl alamadıklarını yanımda çalışan elemanlardan biliyorum.
ben geyik yapıyorum beklentimi düşük tutacağım üç sene boyunca ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazim
nede olsa 0.42 usd ye gelmiş ykbnk ucuz değilmiş diyen büyük bir kitle mevcut.