ihlas da ender gorulen bir durum kar etmektir
kardaysaniz kacin
Printable View
ihlas da ender gorulen bir durum kar etmektir
kardaysaniz kacin
egitimli egitimsiz fark etmez kopek ten korkarim
ama uzaktan sevimli gelirler
hele pitbull gibi saldirganlari vardir ki
olura olmaza havlar dis gosterir boynundaki zinciri bir koparsa saldiracak adresini ver gelicem kahveden adam toplayip der gibi bir hali vardir neticesinde hayvandir
muhakeme akil fikir irade yoktur
neyse kopekler hakkinda baska forumlar vardir mutlaka oralara yazmali
unutmadan 69 diyorum
71 kapatsin bir daha yazmiycam
hus senin ihlasla ne alıp veremediğin var, bırak insanları, insanlara yaptığın eziyet yetmedimi, herkesin parası, hissesi, almış bekliyo niye gelip milletin huzurunu kaçırıyosun kime hizmet ediyosun bırak insanlara yardım ediyo ayaklarını
[QUOTE=Hus911;4489389]ihlas da ender gorulen bir durum kar etmektir
kardaysaniz kacin[/QU
çok haklısın kardeşim. borsanın en rezil hareketlerini bunlar yapıyor. her zaman söylüyorum bu, sadece adı ihlas olan, adının dışında ihlas la hiçbir ilgisi bulunmayan, yıllar önce çeşitli vaatler öne sürerek, kendilerine inanıp kazanacaklarını umarak paralarını bunlara yatıranların paraları pul oldu maalesef. inanmayan 30 yıl geriye gidip hem bilançolarını hem hisse hareketlerini izleyip değerlendirsin. Elbette diğer internet ortamındaki paylaşım sitelerinde olduğu gibi burada da özellikle küçük yatırımcıyı manipüle ederek, sürekli hisse aldırıp hiç sattırmadan oyalayıp, yııllarca elinde beklettirip zarar ettiren troller var.
Buradan sesleniyorum bu sözde hisse senedinden para kazanmak istiyorsanız 1-2 kademe aşağıdan alıp yine 1-2 kademe yukarıdan satmak gerekir. aksi halde sizi bezdirirler. yatırım tavsiyesi değil kendi kişisel görüşlerimdir.
hus değşik niklerin var sanki