Yarim gun sayilmiyorM2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yarim gun sayilmiyorM2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çin ve Japonya endekslerinden paylarda bulundurmakta. Fakat Endeks ile takip edip bir beklentiye girmeniz yanlis olur.Amaci endeksi yansitmak degil kuresel olcekli bu sirketler uzerine yatirimda bulunmak.
Binaenaleyh hisse bazinda kontrol veya tefas.M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne zaman bir yazınızı okusam hiç bilgi olmamasına ragmen full hamaset görüyorum. Ben demiştim dili.
6 ay önce de fiyatlar tavandı. Kur da tavandı. Gercek dibe göre. Emtia fonu gayet sayılabilecek fon da bu süreç de hep vardı üstelik.
Sizi okuyup ciddiye alacak kişileri yanilttiginizi düşünmüyor musunuz acaba.
Tgr fonu icin google finance da dagilim tablosu yapiyorum. Fakat japan airlines 9201 kodlu hisse sonucunu google finance dan cekemiyorum. Investing den bu hissenin sonucunu google finance a cekebilir miyim ? Msn finans , tradingview gibi baska platformlarda olabilir. Tesekkurler.
Biraz geç oldu ama bundan sonrası için bilgi vereyim. Yarım günlerde 09;45'e kadar emirlerin verilmesi gerekiyor, mesai bitmeden de bu işlemler sonuçlandırılıyor. Dolayısıyla sizin daha önce verdiğiniz emir yarın öğlene kadar sonuçlandırılacak, yarım gün diye günden sayılmaması gibi bir uygulama yok, iş günü gibi muamele görür, sadece talep ve takas saatleri değişiktir.
Ancak işlemin geç gerçekleşip, PPF almak istediğinde emir saatini kaçırabilirsiniz, tatil boyunca paranızın boşta kalma riski var dolayısıyla.
Örnek;
https://www.hsbc.com.tr/popup/fon-saatleri-alis
...yarım günlerde 08:45-11:30) yapılabilmektedir. Yatırım hesaplarından, HSBC dışı yatırım fonları için 13:30'dan sonra alım emri verilememektedir.
https://www.vakifbank.com.tr/tefas-f...px?pageID=1221
Bundan 6 ay önce bakır 3,13 dolar şuan 4,77 dolar Dolar bazlı Kazanç: %52
Son 6 ayda Buğday %30 civarında artış yaptı.6 ay önce fiyatlar dolar bazlı olarak tavan değil diplerde sayılabilecek fiyat seviyelerindeydi. Daha fiyatlardan haberiniz yok tek bildiğiniz polemik...
Bilgisizliğin verdiği Gereksiz özgüven sahibi olmak kötü... Her şeye tahammül edebilirim ama bilgisizliğe asla.. O yüzden Sizi engelliyorum vaktim değerli...
Bu arada bu forumda gıda ve bakır demir gibi emtialarda covid-19 nedeniyle tedarik zincirlerinin kırılacağını ve hammade krizinin çıkma ihtimalinin yüksek olduğu konusunu 5-6 aydır konuşuyorduk. Ve buna yatırım yapacak Tefas fonu olması gerektiğini konuşuldu, konuştuk. Salt bugdaya ya da mısıra ya da buna benzer gıdaya(yüksek oranda olmak üzere) yatırım yapan bir fon var da ben mi bilmiyorum?
Ama salt altına ya da salt olarak gümüşe yatırım yapan bir çok fon var... Sepet değil %80 buğday (WHEAT U.S.) içeren tek bir tefas fonu yok.