Şimdi bu haberlere göre dış yatırım gelir,devamlı bağcıyı dövene kim yardım ederki,hem döveceksin peşinden yardım bekleyeceksin,ingiliz deli tavuk gibi kapı,kapı dolaşsın dursun :whistling:
Printable View
Şimdi bu haberlere göre dış yatırım gelir,devamlı bağcıyı dövene kim yardım ederki,hem döveceksin peşinden yardım bekleyeceksin,ingiliz deli tavuk gibi kapı,kapı dolaşsın dursun :whistling:
Valla ne diyeyim ak koyun kara koyun biribirine karıştı,tepeden emir geldiği an üstüne çullanıyorlar Atatürkçülerin,basit bir ahmak yüzünden imamoğlunada devamlı yükleniyorlar,şimdi onu bıraktılar mansura giriştiler,bahane ne konser,çünkü açık bulamıyorlar,ülkeyi soyup soğana çevirdiler hesap soran yok,hep ele geçilmiş yargı yüzünden vebalide evetçilerin üstüne resmen onları lanetliyorum bu ülkeye bunu yaşattıkları için,bide merkezde trol başı fahrettin var herkesi gözetliyor kurduğu sistemlen,valla onuda kanser ettik enerji yoğunlaşmasıylan,bu ülkeye gerçekten faydası çok büyük olanların enerji sarmalıda çok yüksektir !!!
Şimdi teğmenler olayının sonucunu bekliyoruz,bana bu durum ergenekon kumpasını hatırlattı,pişkince foya meydana çıkınca kandırıldık diye işin içinden sıyrıldılar guya oda guya,çünkü kugu bir darbe gördük,o darbeyi önleyen ATATÜRKÇÜ SUBAYLARDI,baktılar bunu gördü ordunun için tam temizlemesi hakim oldu onlar için,hedef ATATÜRKÇÜLER,yalandan timsah göz yaşı akıtıyorlar,bilen gerçeği biliyor.
Erdoğan: Vatandaş kırmızı ete beklediği fiyatlarla ulaşabilsin diye gerekirse süratle Uruguay’dan Brezilya’dan bu büyükbaş hayvan ithalini yapalım talimatını verdim. Bunu değerlendireceğiz ve bu adımları da atacağız
Erdoğan: Emeklimizi, memurumuzu, asgari ücretlimizi, toplumun hiçbir kesimi enflasyona ezdirmeyeceğiz. Muhalefet bu konuyu istismar ediyor. Önümüzdeki dönemde aynı prensipler çerçevesinde hareket edeceğiz ve enflasyonun üzerinde, alım gücünü koruyacak çerçevede muamele edeceğiz
Erdoğan: Aslolan enflasyonun kalıcı bir şekilde düşürülmesidir. Vatandaşlarımızın aldığı temel mallarda enflasyon yüzde 28,5. Sebze meyve gıda dahil mallarda ise yüzde 40 civarında. Enflasyonu şu anda biraz yüksek tutan kira ve özel eğitim gibi hizmetlerdeki enflasyondur