Faizler 50 Olmalı bu arada
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Faizler 50 Olmalı bu arada
Nasıloldu bu musteri temsilcisimi yardımcı oldu orqn 21.50 deniyor dogrumudur bu arada ben 3 ay dolunca 17 indi
son oranların liste halinde paylaşıldığı bir alan vardı rica etsem link gösterebilirmisiniz.
Burgan üçlü hesap olanlara..
Şube ile güncel stopaj oranını görüştüm önce hesap açılışı eski, size uygulanmaz dedi.
Israr edince yukarıya sorayım dedi. 10 dakika sonra arayıp siz haklısınız, üçlü hesapta bugünden itibaren stopaj %5 olacakmış dedi.
marifetli hesabı ınternet ten açtım şuan oranı görebilmek için para transfer edip 1 gün beklemek mi gerekiyor.oranı bulamıyorum.
Almanya 🇩🇪 🇩🇪 🇩🇪
Dün malum şahıs "2 ay bekleyin herşey düzelecek" benzeri birşey söyledi. 2 ay sonra kasıma giriyoruz ve orada seçim var, acaba tam abd seçim öncesi rahibi bırakıp trump'a kıyak mı geçecek ve bu sayede trump da kazanıp arayı düzeltecek, buraya dolar yollayacak ve daha sonra da mart ayında yerel seçim öncesi o da hakan atillayı veya fetöyü gönderecek, bu seferde bizimki burada kazanacak. win-win anlaşmış olabilirler mi acaba gizliden.
Böyle bişey geldi aklıma...
benim para n kolay bono da 21.25 den bağlıydı mevduat eşleniği 22.50 civarıydı.
şimdi baktım 23 olmuş bozdurup ondan aldım ama mevduat eşleniği nedir anlamadım, eskisi daha mı yükseğe geliyordu acaba?
Eskiden marifetli kullananlarada güncel oran verilirmi.cepteteb hs .3 aydır pasif.
Teb marifetli kapatıp açtım oran 20.50 ile aciyor ama hesap açma işlemi bitince 21.50 şuan gözüken stopaj eklenmiş halimi bilemiyorum.
Salı günü mesela 500 bin tl bağlandı ise 35 gün aynı oran geçerli ise bugün ne kadar bir fark oluşur acaba
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merkez Bankası’ndan yeni hamle - Ekonomiden güncel haberler
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...hamle-2601511/
Mb viop üzerinden müdahale edebilirim diyerek göz korkutmaya mı çalışıyor? Faiz arttırmadan önce dövizi viop ta boşalt sonra faizi arttırdım diye açıkla ve alanın elinde patlasın.Plan bu mu? yoksa başka bir şey mi?
Hala milleti yanıltıyorlar.aktifte satıp yeniden alın.şu anda %15 stopajlı orandan mk oranı 24,35 oldu.aktifte hesabı olmayan adamların yanıltmalarına bakmayın.ben sabah satıp aldım.aktif stopaj değişikliğini bu şekilde yansıttı.
teb marifetli dolar oranı da güncellendi 4.25 oldu kapatıp açınca
tl olarak 20.50 yaptı o da güncellendi ayrıca %5 stopaj kesintisiyle hesaplama yapıyor şu an mobil cep ekranımda.
marifetli hesabı olanlara duyrulur.3 aydan sonra hoşgeldin faizi yok diyorlar.
Vade bozulacaksa(22,80 ile bağlamışsınız sanırım ona göre hesapladım):
500.000 TL %22,80 oranla %15,00 stopajlı 35 gün sonra net 9.292 TL getirir
500.000 TL %22,80 oranla %5,00 stopajlı 32 gün sonra net 9.495 TL getirir (3 gün daha az valörlü)
Yani vadeyi bozup aynı oranla yeniden bağlarsanız vade sonu aynı kalmasına rağmen 203 tl daha fazla getiri olur
Teb marifetli hesap kapatıldı açıldı.
Tl 20.5 usd 4.25
Hsbc vadesiz dolar ve tl hesap açıldı makas 2 kuruş
Bana kesinlikle yapmadılar.Nasıl yaptığınızı netleştirir misiniz?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar bugun gec girdim nete.
stopaj dusuruldu diyorlar.
gunlukte param vardi sekerbankta. gece gunduz
simdi otomatik olarka bunun stopaji dusurulecek mi yoksa benim mi basvurmam - birsey yapmam lazim..
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...e-zam-2600734/
pazartesi enflasyon açıklaması daha da önemli hale geldi
Fiba nın kirazının sadece çekirdeği kaldı.Onlarında bir hamle yapması lazım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cevaplar icin tesekkurler
peki yeni oranlarla mevduat getirisini nasil hesaplayabiliriz ?
100k icin misal gunlukte 19.75 alan birisinin aylik net getirisi ne olur 30 gun icin..