ZAM Haber
@ZAMajans
·
7d
Türkiye'de ucuz, Avrupa'da pahalı olan ürün hangisidir?
Printable View
ZAM Haber
@ZAMajans
·
7d
Türkiye'de ucuz, Avrupa'da pahalı olan ürün hangisidir?
Dış basın, seçim ve sonrasında Türkiye'de ciddi bir kaos sürecinin başlayacağını öngörüyor
Ardından ekonomik çöküş, hiper enflasyon...
Tel Aviv'e füze düştü.
:)))))))))))))))Alıntı:
Ali Yeşildağ
@Ali_Yesilda
Muharrem İnce'nin durumu şu an çok kritik. Umarım sağlığına kavuşur. Bu yüzden Devlet Bahçeli'nin sex kasedini beklemeye alıyorum. Bahçeli'nin kalbi bunu kaldırmayacaktır.
Sadece Ali Yesildag paylasmadi, tonla pisl8k hesap paylasti.Alıntı:
Ali Yeşildağ adlı FETÖ operasyon hesabının paylaştığı görüntülerin Muharrem İnce'ye ait olmadığı ortaya çıktı.
Kemal Kılıçdaroğlu:
Dış politikayı 180 derece değiştireceğiz
Avrupa Birliği’nin öngördüğü tüm demokratik kuralları uygulayacağız
3 ay içinde vizeler kalkacak.
Hayvanistan
@hayvanistan
Kedilerin ; ezoterik öğretilerde çok özel bir yeri vardır.
Şifacı ve gözlemcidirler. Görevli varlıklardır.
Siz kediyi değil, kedi sizi seçer. Eğer bir kedi sizi seçtiyse, bu varlıkla ortak bir çalışma içindesinizdir.
Kedi sayısının ev nüfusuna göre çok fazla olması orada şifalandırılması gereken ciddi bir durumun olduğunu gösterdiği söylenir.
https://m.bloomberght.com/gurkaynak-...dusmez-2331239
Hadi urdan. Merkez Bankası bagimsizligi baska bir sey, bagimsiz Merkez Bankasi baska bir sey. Hadi urdan.Alıntı:
Gürkaynak: Merkez Bankası bağımsız olmadan enflasyon düşmez.
T24
@t24comtr
Kılıçdaroğlu: AK Partili bazı unsurlar sokaklara çıkıp ateş edebilirler, kaybettiklerini görünce taşkınlık yapabilirler. O konuda bütün vatandaşlarımın dikkatli olmasını istedim
https://t24.com.tr/haber/cumhurbaska...usuyor,1108993
Alıntı:
Borsacı
@borsabogasi
·
2s
@borsaninizinden adlı kişiye yanıt olarak
Yarın konda ve orc anketleri açıklanacakmış
İbrahim Babadağı | Borsanın İzinden
@borsaninizinden
Konda sızmış. İlk turda biter şeklinde gelmiş.
Acayip şeyler oluyor 🫶🫶
Israil'e Gazze'den, Iran yapimi Bedir fuzeleri atiliyor.
Ah be Meral Abacık, ne yapıyorsun, hiç bilmiyorum?Alıntı:
Meral Akşener:
Bu ülkenin Cumhurbaşkanı Allah’a şirk koşuyor.
Ben 7 yaşımdan beri beş vakit namaz kılarım.
Ben hacıyım.
Nerede "Topuklu Efe", nerede? Beni cok sasirttin be ya...
Hala ümidimi kaybetmedim.
- HDP/PKK yanaşan yanar dedik; açılım döneminde AKP’nin düşüşünü örnek verdik.Alıntı:
H. Bartu Soral
@BartuSoral
- Bir yıldır Kemal bey seçilebilecek aday değil, millete rağmen siyaset yapılmaz dedik.
- AKP’nin eskilerini kırpıp kırpıp yıldız yaptınız, karşılıkları yok dedik.
- Mavi vatan, Azerbaycan, Kıbrıs, İHA/SİHA, Türklük hassas konulardır; bunlara saldıranın oyu düşer dedik.
- Seçmen, Atatürkçü, milliyetçi, anti-emperyalist isimleri istiyor dedik.
- Dinlemediniz. İnsanlar tıpış tıpış oy verecek sandınız!
- 14 Mayıs gecesi sonucu göreceğiz.
Bu da burada dursun.
#SONDAKİKA
Pakistan’da ordu sokağa indi.
Üçüncü gözünü açamıyorsan, lütfen en azından diğer ikisini açık tut...
Delilerin Delisi
@muhammetyakut_
·
2s
İzzet Yıldızhan, ırz düşmanı! Sen Sisi'nin altınlarını çalmadın mı? Ankara genelevinde çalışan kadının bileziklerini çalmadın mı ********!
Kemal Kılıçdaroğlu
@kilicdarogluk
·
4s
Borsa manipülatörleri, sizin gözünüzün yaşına bakmayacağım. Yemin billah olsun ki bakmayacağım!
Ufuk Coskun
@ufukcoskunn
·
2s
Benzine 43 kuruş, motorine ise 66 kuruş zam gelmiş. Bu da gıda fiyatlarındaki artış demektir.
Muharrem İnce'ye saldırıyorlar çünkü ABD'nin gizli anketinden çıkan sonuç kötü.İnce bu yüzden hedef oldu.Fetöyü kullanan ABD,kamuoyu baskısıyla İnce'yi çekilmeye zorluyor.Kılıçdaroğlu Cambridge Analytica demişti ama hedefin kendisi olmadığını biliyordu ve sustu.
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce’ye çağrı:
Gelmek istiyorsa otursun soframıza. Bu pislikleri birlikte temizleyelim.
Kılıçdaroğlu, Wall Street Journal’a; “Seçilirsem Rusya'ya yönelik yaptırımlara uyacağım” şeklinde açıklama yaparken, diğer taraftan Rusya,Türkiye'nin 600 milyon dolarlık gaz ödemesini 2024 ‘e erteledi.
Muharrem İNCE
@vekilince
Ortada gerçek bir dekont yokken, gerçek bir kaset yokken, gerçek bir jeep yokken; bunları varmış gibi göstermek alçaklıktır, ********liktir. Olmayan bir kaset ile ilgili “özel hayatın gizliliği" veya "ister gerçek olsun, ister sahte" değerlendirmesi yapmak kumpasçılara hizmet etmektir.
Doğru olmayan birşey gördüğünüzde veya işittiğinizde, insanların heybeti, hakkı söylemekten sizi alıkoymasın.’
Hz. Muhammed(a.s)
İris Cibre 🐦
@iriscibre
Çarşıda dolar neredeyse 21'e vurdu bugün, marj 7.5%
"ikili kur sistemi diye bir şey yok" Kacvıoğlu TCMB bAŞkanı...
Efektif kıtlığı ve talebini "altını TL ile alabilirsiniz" izni dahi kıramadı.
"Biz yaptık" diyor. Tersi olsaydi, "Pakistan'da demokrasi yok", ya da "serbest bırakılsın" derdi.Alıntı:
Imran Khan's arrest is Pakistan's internal matter, British Prime Minister Rishi Sunak says.
Abd'ymiş, Biden'miş masal bunlar. Pakistan'da Ingilizler at oynatirlar.
https://youtu.be/WPONC4F0h30
Babaanneme çok benziyordu.
Halklar için en iyi, en uygun yönetim biçimi Anayasal Monarşi'dir.
"İnsan mezardan dönemez ama hatadan dönebilir"
Alexandr Soljenitsin
Türkiye'de de kullanılan sivilce ilacı "Roaccutane" onlarca gencin intiharına neden oldu.
(NTV Haber)
Sanki siz meleksiniz????Alıntı:
Binali Yıldırım: Bu seçime şeytanlar karıştı.
🌈EYLÜL🌈
@eylul_ve_gece
·
9s
14 mayıs akşam saat 17 den sonra öyle bir bomba patlatıp, dağı taşı yerinden oynatacağım ki..., oy çalmayı bırakın, kendi hallerine düşecekler... Hemde en büyüğükleri, bekleyin...
Davutoğlu'nun Başbakanlığı döneminde, Rus uçağı vurulduktan sonra Rusya ekonomuk yaptırımlar uyguladığında bizim ekonominin nasıl sarsıldığını hatirliyor musunuz? Bunu onarabilmek için Erdogan ve Cavusoglu'nun cabalarini hatirliyor musunuz?
Buna ek olarak; Kilicdaroglu ve Unal Cevikoz, "Ege ve Akdeniz'de haklarımızı aramayalım" Avrupa'ya devredelim mealinde sözler söylediler mi?
Lütfen oy kullanirken bunları hesaba katiniz?