Kendi uzerinize degisik araci kurumlardan da olabilir sanki
Printable View
Olmaz.
Ben eşit dağılım halka arzlarda eşim,oğlum ,kardeşim üzerinden alıyordum.
Oransalda gerek yok zaten. Ne kadar çok talep o kadar yüksek lot.( gerçi onlarında bazıları 1000 lota kadar ayrı 1000 lot üzeri ayrı Dağıtım yaparsa 2-3 hesaptan girmek avantajlı oluyor.(Ornek Smartg 1000 lota kadar % 31 civarı verdi)
Eeee ne yapalım,asalak ve kanak insanlarlan olmuyor menderes zamanı dahil,zaten ipler menderes zamanında koptu,üstelik o zamandan beride ülke göç veriyor geçim derdinden,Atatürk zamanında çok yokluk vardı üstesinden gelmesini bildi,1929 sonrası dünya krizlen boğuşurken 1tl 100 dolardı,inönü zamanıda ikinci dünya savaşına girmedik onun sayesinde,ne oldu çoğul demokrasiye girdik,Atatürk neden girmedi vs,resmen 1950 yılından beri sarsıntı geçiriyoruz asalakların yüzünden,üstelik ödenecek 500 yıllık borç taktılar,hep bunlar o asalakların yüzünden,zaten o yüzden kılıçdaroğlu hamle başlattı,sanırım onu bile görmezden geliyorlar,giresundan biliyorum kurtuluş savaşında savaşa girmeyelim diye dağlara kaçtı çoğu,şimdi şehire,şehirlere indiler,hertaraf bina doldu,şehirlerdeki yerli halk oranı %50 azaldı,buna ilave milletin acını ülkemize alıyoruz vs:seyt:
SNPAM tavanda 21.16-SÖNMEZ 53,65 tavanda,bunlar zamanında göz ağrımdı,fiatıda 1-1.5,iyi ekmek yedirdi sağolsun celal aga,en son SNPAM vardı elimde 18 olunca postaladım %50 yeterli diye,bunlara bulaştığımdan beri en aşağı 10 kat kazandırdılar bana,işte borsada böyle hisseler bulmak lazım kazanç değeri yüksek:)
SASA/KONTRL gömmeye devam
Maliyetim düşük kardan zarar ettim sadece Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamanında alamadiginiza yanıyorsunuz. Doğru mu ?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Klasik para kazanamayan borsaci mantigi.
1000 tane hisse var, her gidenin arkasindan mi agliyoruz saniyorsun.
Kaldi ki ben sanayi hisselerini hic sevmem, ne yaptiklarini bile bilmem.
Kafasi koparilmis tavuk gibi Sasa ile ilgili negatif yazan herkeze saran ben degilim.
https://pbs.twimg.com/media/FjKDeL4XkAAxlPa.jpg
:whistling:
2,5 yılda 500 milyon Euro.
Hem de 37 yaşında.
Nasıl kazanç ama.
Bizim Bist şirketlerinden, kaç tanesi, yılda 200 milyon Euro kazanıyor :)
MHP'li Bülbül: "Haksız fiyat artışları ile vatandaşımızı zor duruma sokmaya çalışan ahlaksızlar tespit edilip ifşa edilmeli."
Harbiden, 1 yılda elektrik ve doğalgaza, bu kadar fahiş zammı yapan kim bu ahlaksızlar ???
İfşa edilmeli.
günaydınlar
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Emekliye yılbaşı ikramiyesi yok maaş artışı falan.
Sonuç
İktidar beni kandıramazsın , ağzınla kuş tutsan inandıramazsın beni.YTD.
Bilal Erdoğan ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın ortakları olduğu Çay Saati isimli markanın İstanbul Havalimanı iç hatlarda bulunan şubesinde çaya zam.
Bir bardak çayın fiyatı 15.75 TL'den 21 TL'ye çıktı.
Yakışır Bilal oğlana.
Fonlara ve varlık fonununa, hisse kakalama sezonu devam ediyor.
Kardemir tavanının sebebi çözüldü.
Pazartesi tavan fiyatından anlaşmışlar.
Hahahaha
Yapıştır.
Yakışır.
Günaydın Millet
Rapor
@raporturkiye
·
20s
Uyuşturucuyla mücadele derneği müdürü İsmail Karakaş, uyuşturucu ticaretinden 12 yıl 6 ay hapis cezası aldı. Tweet bu kadar.
TCMB: Kasım'da enflasyondaki gerilemeyi enerji ve temel mal grupları sürüklerken, aylık bazda gıda grubu fiyat gelişmeleri öne çıktı
SASA'yı tabana yapıştırdılar yine 97.200:notr:
Bist'in düşmemesi için her şeyi yapıyorlar.
Bunlar son çırpınışlar.
Ne EYT'liler size oy verecek.
Ne sözleşmeliden kadroya alınanlar.
Ne Bist'te para kazananlar.
Ne de emekliler.
Bu sefer avucunuzu yalayacaksınız.
KONTR epey takibimde ve portföyümdeydi, taaa 5 e bölünmeden önce 53 TL aldım 228 TL ye kadar al-satlarla iyi kazandım.
Bölündü 5 e, 43,600 e tekrar 229 TL ye kadar çıktı, bölünmeden sonra 117 den iyi kârla pozisyonu kapattım.
Bu 4-5 aylık hikayemi kontr topiğinde aynı uslüple, herkese bol kazançlar dileğiyle paylaştım.
Yeni yetme ......lerin hakarete varan cevaplarını gördüm, cevap bile yazmaya değmez ......lukatlar...
Müstehak birçoğuna...
Halen düşşün alacam yalanıyla boığuşan acemi yatırımcı söylemi..
Emir kardeş kendimi tutamamış, oturmuş yazmış, çizmiş, istatistikleri çıkarmış bize de okumak düşüyor.
Yeni yılda EMEKLİ MAAŞI için yapılması gereken min. zam;
Aralık enflasyonu;
% 2 olursa % 16,38
% 3 olursa % 17,45
% 4 olursa % 18,65
% 5 olursa % 19,75
Sizce;
Enflasyon?
Zam?