ne deyim metelik abi..işin gerçeği bende orayı bekliyodum..ama bi zaman sn devir "otoritenin hükmettiği enstrümanda elyıt çalışmaz" dediydi bende indik mindik takılıyodum dövizde onu da s..k ti attılar..
Printable View
Galiba Avrupa Birliği direk üyesi yapacak dayı bunlar batıp Avrupa'yı da karıştırması diye..
Grafik müthiş duruyor.. 1 ay tavan gidecek gibi duruyor hatta bir kaç ay tavan.. şaka bi yana bu teknik analiz bizi mahvetti Allah kahretsin ya..
https://i.hizliresim.com/o8us2xc.jpg
Kapanma başlayınca yine bekleriz Devir hocam :)
240,000 görüldü dayı nerdesin çöküş diye diye bizi bitirdin dayı.
Emerging market ve bol enflasyon parası opulen ülkelerde borsa endeksi düşmez sürekli baz parad a katlar diyemediniz yıllardır ya.
Döviz baz çıkmayabilir ama asla short açmayın döviz baz satışı olan şirketler değerini korur döviz olarak diğerleri öpülür diyemediniz
Hep palavra yav
Şimdi kaçıncı dalganın kaçıncısındayız?
EW den para kazanan görmedim ben.
Çövdürüp duruyorlar ama ne işe yarıyor bilmiyorum.
Haa bir işe yarasaydı Mr Elliot aç ve sefil ölmezdi di mi?
Ekşisözlük;
"son zamanlarda internet aleminde çok meşhur ve popüler olsa da mucidi olan ve ismini aldığı ralph nelson elliott'un zamanında sayesinde borsada iflas ettiği, tüm parasını kaybettiği ve bankalara borç içindeyken öldüğü nedense kimse tarafından söylenmeyen analiz çeşidi.
bu analiz bu kadar iyi olsaydı önce mucidini zengin ederdi değil mi?"
-Yine ekşi sözlük;
4-5 farklı kişinin aynı grafiğe bakıp farklı anlamlar çıkarttığı analiz çeşidi. yersen.
bir elliott'cu bir grafiğe bakıp "üçüncü dalgadayız, çöküş yakın" diyor, başkası aynı grafiğe bakıp "dördüncü dalgadayız mega boğa sezonu geliyor" diyor. astronomi gibi herkes aynı grafikten farklı anlamlar çıkartıyor.
Sent from my iPhone using hisse.net