Sizin gibileri binlerce kez gördüm hepinizin toplamından daha çok borsa geçmişim var. Yönlendirmeli yazı yazmayın varsa teknik temel bilgi onları paylaşın. Konuştuğunuz hissenin kademeleri bomboş 30 kademe birden kalkıp iniyor.
Printable View
Sizin gibileri binlerce kez gördüm hepinizin toplamından daha çok borsa geçmişim var. Yönlendirmeli yazı yazmayın varsa teknik temel bilgi onları paylaşın. Konuştuğunuz hissenin kademeleri bomboş 30 kademe birden kalkıp iniyor.
pozisyon alan arkadaşlar ortadan kayboldu.
al sat ile dünya para kazanılacak hissede ne pozisyonu alıyorlarsa
Ben 1993 den beri buradayím hisseleri Karaköy de sokaktan alırdık Fuzuli konuşma.
büyük borsacı para bey, o zaman alayım hissedeki teknik görüşünüzü.
hisse nereye kadar tepki verir.
trend, eliot, fibo, gösterge, kanal falan filan bir grafik çizin de bu yılların tecrübesinden faydalanalım.
Görüşlerine tamamen katılıyorum. bu fiyatlar pozisyon almak ve beklentiye girmek için riski çok fazla olmayan fiyatlar. Bİr miktar malı sabit tutarak hedef koyulabilir. Ama bir miktarla da tahtaya uyum gösterip al sat yapıp maiyeti güzelleştirmek gerekir. Lin son bir senedir herşeye fırsat verdi neredeyse.
Bu piyasa da teknik mi.Ben 19 lira da tekniği söylemiştim bitti dedim zamanı gelince gelirim yazdım şimdi geldim fakat piyasa duman, seçim bu belirsizliklerin kalkması lazım.
hissinizi yiyim. Hisle çok para kazanırsınız devam edin böyle size bir daha cevap vermem.