Mega üçlü masaya yüzükoyun uzatılacak.....
Eski anlaşma Mega üçlünün orasına sokulacak,
Sonra da önlerindeki yeni anlaşmayı imzalayacaklar..
Printable View
Bu öncelikle karmakarışık bir yazı.
Gerçekten karmakarışık.
Yazının sonunda pozisyonumu söyleyeceğim bir bilende yardım etsin.
Kendimce bilinmezlikler var önümüzdeki dönemde bu 3 aşamalı
1 bizdeki secim ve sonrası da ulkenin yol haritası
2 dünyada beklenen 2008 sonrası ekonomik kriz.
3 beklenmeyen yer.
Ben sondan başlayacağım.nerede olduğumuz hakkında.
The economist 2018 kapağı burada yol haritası. Yorumladığım kadarı ile durum şu. Kapakta insan yaşayış biçimi değişecek. Örf adet kalmayacak ırklar birbirine girip ulke kavramı önemini yitirecek her ırktan her insan heryerde yaşayacak blackchain teknolojisi ile insanlarin yaşamsal biçimleri bilinecek ve denetlenecek. Dijital paraya geçilecek. Bu para imf sdr sinin coin şekline dönüştürülmesi ile olacak.
Geçelim 3 den 1. maddeye.
Ülkemizi yönetenler yıllar boyu kullanıldılar. BOP gerçekleşmesi icin. Lakin kullananlar 15 temmuz ile kullandıklarını çöpe göndermek icin daima kullanacaklari ile kutsal kabul ettikleri armegeddon savaşı öncesi hazırlığa giriştiler. Rusya yardımı ile olmadi. (Aynı rusya nin istiklal savaşında yardım ettiği gibi) simdi secim var. Ben sol görüşlü bir insanım. Ülkemiz oylarımız ile baskıdan ve siyasal islamdan mi kurtulsun yoksa siyasal islami veya kullananlari ....bizce doğru .. lakin onlar adına ayakta kalma savaşı .... yönü rusya ve çin e çevirmelerini mi destekleyelim. Evet 2018 kapağında yavuz sultan selim koprusu var. Ipekyolu var 2 tane ve en onemlesi lojistik var. Bknz onceki secim chp secim vaadleri. Burda kafamı karıştıran şu. Hep ülkemizde secimden once yani 6 ay once kurulan parti seçimi kazandı. Bknz özal bknz erdoğan simdi meral. Rahatlama ve döngünün devamı. Kriz. Meral rahatlama sonra kriz. Tayyip iki ucu boklu değnek. Ince ya ince ya bitti. Bence yok.
2 madde
Şimdi.
Doların yok olması. Ki oluyor rusya iran ve çin arasında yuksek hızla gelişen ve bizimde ilgi gösterdiğimiz bir borsa var. Petrol al yuan karsiligi sonra çindeki borsadan yuanı cevir altina getir. Dolari yok et bknz zarrab. ABD bu yuzden nükleer antlaşmayı iptal etti. Bu yuzden ülkemizde baskı var. vs. vs...
Dolar bitiyor ve bu yuzden armegeddon savaşı var....
Neyse kafam burada karisti.
Sizin de karisti.
Ben elimde yuklu saglam hisse senedi var. Prim yapmıyor. Lakin bekledigim hisse fiyatı ile sdr karşılığı coin ile hisseyi takas etmek. Parami korumak güncel paraya çevirmek. 6
Siz ne dersiniz. Yorumlariniz.......
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar bitmiyor, biten petrol. Çöken sistem petrodolar.
ABD iki üç yıldır ürettiği petrol miktarını artırıyor. İlginç tarafı olayın brentle fiyat farkı açılıyor petrol yükselirken. Avrupaya satabilmek için.
Neden bu kadar çok insan armagedon fikrine saplandı bilemiyorum. Yönlendirme ilginç, halk olarak mit e hayranız belki ondan...
Coinlere gelince çok kişinin canı yandı. Evet kendi kendine yetebilen şehir devletleri kurulunca çok daha anlamlı olacak ama petrol tükenene kadar/kapitalist sistem çökene kadar banknotlar hayatını sürdürecek. Sonlara doğru altyapısı iyi ve projeleri olan coinler bir de arkalarına bir devlet oluşumu/büyük şirketleri alırlarsa iyi kazandırabilirler....
Fikirlerim bu şekilde....
tvlerde bir sürü abuk subuk adam çıkıp milletin zaten az olan aklını komplo teorileri ile hepden aldı,bu teorisyenlerin değişik tipleri var ,kurum kurum kurulurlar,büyük ifşalarda bulunurlar hele birisi emlakcılıkdan yükselivermişdi ve Ahmed hana akıl vermeye çalışıyordu,bu kardeş muhtemelen onları fazla izledi...
Ülkem de işler kötü gitmeye başladığında ya petrol buluruz ya da dış mihraklar , bizi dize getirmeye çalışıyor un bilim kurgu filmlerinden esinlenmiş hali olan komplo teorilerini piyasaya süreriz...Bunu uzun adam ve yalakaları bol miktarda kullanıyor....
Kısa -Orta vade de Dolara hiç bir şey olmaz.... Hatta DXY uun vadeli trende girerse (görüntü öyle) DXY 160 da ikili tepe bile yapar....
Bizim bu kısacık ömrümüzde 1-3 ana kriz yakalayabiliriz ve o krize hazırlıklı giren kişi kriz sonrası ailesine daha refah bir hayat sunma şansını yakalıyor....