Sayın kilavuz bende böyle düşünüyorum. Maliyetin de iyi fakat bu kadar beklemezdim. Böyle müthiş bir fırsat ve beklenti yüz yılda bir denk gelir. En az beş katlanması gerekirdi. Neyse su akar yolunu bulur. K.y.t.d.
Printable View
Daha bilançoyu fiyatlamadan birde deprem bölgesinin çimento sektörünü elinde tutması beton sektörünü elinde tutması üstüne bu fiyata geri gelmesi sizcede ilginç değilmi
Ne oldu niye düşmüyor bence düşürmelisin fiyatlar çok yüksek düşür düşür mesela bu gün Bi %10 düşsün yarında Bi %10 indir gitsin 20 ye 10 a hatta 1 liraya gelsin hadi bakem
Ben pörtföyün %4 civarını bu hisseye bağlamıştım şimdilerde %3,5 i felan heralde o sebeple 1 lira olursa pörtföyü %3,5 ini kaybederim anca o kadar yani düşüreceksen aha meydan orada buyur ama düşürüyorsan sende birazcık hisselerinden vazgeç olur mu düşerken hisselerin artıyormuş gibi geliyor bana
Bence satış tarafına 8 10 milyon hisse yaz daha büyük baskı olur
Son son 7 iş gününde kim satmış kim almış bankof geçen ay oyaka kaptırdığı lotları misliyle toplamış gözüküyor satanlarda Bişeyler biliyor elbet de bankoftan alan kim
O hızlı çıkıştan sonra Düzeltmesini yapmamıştı..Biraz fazla oldu bu düzeltme ama borsadada garip şeyler oluyor..Seçim belirsizliği kaygı ve korku hakim.. Borsa belirsizliği sevmez..