Printable View
Alıntı: Originally Posted by YapraksızYonca trene vaktinde binilir, trenden vaktinde inilir degil mi üstat 🙂 Aynen oyle ustadim...
Alıntı: Originally Posted by traderpanda tte %1 üstüne atmış maşallah TTE, YAY, TCD Devam.
Alıntı: Originally Posted by mogola gmr giren var mi u seviyede Param yok kafam rahat [emoji847] 30k aldim...
Alıntı: Originally Posted by Webster Ona girilirmi hocam napiyorsun Allah allah soğutacaksınız beni bu fondan :) Neden girilmez ki ? Çok mu temkinli, heyecansız ?
Alıntı: Originally Posted by NewsTR TTE, YAY, TCD Devam. Adam ne sormus sen ne yaziyorsun...???
Alıntı: Originally Posted by Webster 30k aldim... hayırlı olsun bende girdim Param yok kafam rahat [emoji847]
Alıntı: Originally Posted by taysan Allah allah soğutacaksınız beni bu fondan :) Neden girilmez ki ? Çok mu temkinli, heyecansız ? Getirmesi gereken gunlerde bile getirmedigi hatta goturdugu gun cok oluyor
Alıntı: Originally Posted by mogola hayırlı olsun bende girdim Param yok kafam rahat [emoji847] Size de hayirli olsun