husum şu klavye ye parmaklarım gidiyor lakin hep yazıp yazıp siliyorum, :wave: ama sana selam olsun, bu arada sen bilirsin Bu endex için bir öngörün var mı?
Printable View
mucovit in yedigi son halti buydu 90lardan 71 e kadar dusmesine sebep olan sorusturma
bir daha yazamazsam bunlari
unutma unutturmayin
beni anlayan bir kac kisi var artik
onlar yeter bu sahtekarlara paranizi kaptirmayin
bu badire atlatilinca Turkiyemizin onu acik
olduguna inaniyorum hak ettigimiz refaha kavusacagiz hep birlikte
bu ihlas gibi lanet gruplarin foyasida cikacaktir
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/m...turma-41467735
boyle bos islerle ugrasmayin ucuz insanlarin
ucuz sirketi ihlas paranizi kaptirmayin
boyadir insaattir durust is yapanlara yatirim yapin
doviz ideal seviyelere geliyor cok dusuk olmasida
ihracati zora sokar her sey lehimize gelisiyor
ihlas gibi gruplara yatırım yapmayın yeter
neden mi
sahtekarlıkları sadece kendilerine degil ulkeye de zarar veriyor şöyle ki gecen fren baltasını değiştirdik aracin balata ötüyor adam iscilik aldi
ucuz balata takarak karini artirdi ama ses yaptigi icin degistirdik urun ithal iki kere iscilik zarar
bir daha ugrar misin bu tamirciye uğramazsın ama adamin ekonomiye zararı var ihlas grubu icinde ayni sey gecerli 30 yildir ky sömürüyorlar
bu gruba yatırım yapmayın 3 kuruş dolandırmak icin 10 kurus yara yapiyorlar
senin ne işin var o zaman burda, sen allah aşkına burda insanlara gercekten iyi niyetli olarakmı burdasın
bağırsanda cağırsanda catlasanda patlasanda biz burdayız tvetterda bak biri ne yazmış tekneye tam yol vermiş bilal ilkay diye bırısı dört liranın ustunde fıat vermiş
iheva 4 lira ihgazete 7 lira onların sahipleride sızın tabırınızle tokatcı müco, sahip aynı sahip,onlarda 30-40 krşlardan zıpladılar ama sence bu olmaz diyosun dimi huso