Fdow %3 toparladı diyorlar .
Printable View
birde garip bir soru ama, Simdi 31 MArtta mahkeme olacak, hruska da dedi ya. Bir genel kurul mu toplanti mi ne olacak, yonetim kurulu oradan bana yetki verecek diye. Bir kere Genel kurul 2 nisan da. Toplu oldugu icin iptal edilme riski var ? Mahkeme New york da o da iptal olabilir, veya ertelenebilir. MAlum orada a Korona var. Hruska genel kurul 2 nisan da imis. bana birz daha zaman verin diyebilir. Birde Esas icin savunmaya gecilecek ama Hruska Savunmam hazir deil, sure istiyorum diyebilir. yani her tarafindan uzayacak bir surece benziyor.
Birde Hruskanin uzlasma icin ikna etmesi gereken VArlik fonu var. Buna ne zman gidebilir ?
Bu korona nedeniye butun dunya ekonomik krize girmis oluyor. Ekonomi donmuyorki. Buna istinaden acaba halkbank icin gecici bir af yada uzlasma olabilir mi ?
Diyelim ki Ekonomik kriz gercekten oldu borsa 75 bine indi. Bu durumda Halkbanki 3.5 larda gorebilri miyiz ?
Hicbir alakasi yok onlarin herhangi birsey ile.
2000'e Osama kulelere girince ABD Patriot Act'i cikardi. Buna gore ABD devleti herhangi birinin butun mal varlilgina "Sen teroristsin, teroriste bagis yaptin, vs" diyerek el koyabiliyordu. Daha oncesinde devletin sahsi mahkemeye vermesi, mahkemeden boyle bir karar cimasi gerekiyordu. Parasi olanlar da boyle belirsizligi sevmezler.
4 trilyon dolar cikarildi ABD finansal piyasalarindan Araplar, Ingilizler, Pakistanlilar, Hintliler ve Avustralyalilar tarafindan. Bunun cogu gelir vergisi olmadigi icin Dubai'ye geldi.
E bu kadar para ne yapilir? Incik boncuk alarak surume sokamazsin. Bedevi hukumeti yabancilara ev alma kanunu cikardi. 100 bin dolarlik evler kagit ustune alina satina 2 milyon dolar oldu. 2008 krizi baslayinca da akilli para cakti gitti.
Amerikali arkadasin CV'sini ben yaptim. New York'ta kiz garsondu. Oranin en buyuk sirketlerinden Emaar'in CEO'suna PA olarak ise aldilar.
Dunya kadar malin olacagina, findik kadar ...
Oyle bir yer orasi. Isten anlayan kimse yok.
27 Mart bu izin için toplanma tarihi. Onu beyan ettiler. Corona banka iflaslarına neden olmaz. En fazla 1 hafta üretim olmayan yerler ikinci hafta tedbiri alır başlar. Ama ferrari bulmak zor olacak. Bizim bisiklet iyi para yapacak. 😃 borsa 75 bine gelir. Önce 4-5 gün yukarı gider sonra 106 bin kapısı önce 102700 kapısı kırılmazsa belki o 75 gelir ama bu kez aniden olmaz dağıtarak gelir. Dow hızlı sattı şimdilik tüm dünya İçin ana gösterge olacak. Fed ciddi para veriyor küçümsememek lazım. Çin daha fazla durdu ama bir büyük batış haberi gelmedi.
Kizildag ortak
Son dakika: umreden dönenler karantinaya alındı
Kesinlikle size katılıyorum. Hatta artırıyorum 1000 üstü takipçili hiç kimsenin zararda olduğunu görmedim. Hepsi sürekli doğru ama kıçı kırık maaş için sabah saat 6da ayakta asker. Niye, iş yoksa maaş yoksa ondan.
Genel olarak herkesi okur ve anlamaya çalışırım, bu kişilerin bazıları 8-10 yıldır yazıyor ve sürekli doğru pozisyonda. Ulen vicdansız asgari ücretini yatırsaydın bu Twitter da yazdıklarının yarısını bile yapsan 30.000.000 usd den fazla servetin olup ultra zenginlik sınıfında yaaman gerekir yazıncada hemen bir atar yapıp takipden atıyorlar. Komikler ve maalesef bu forumda da bu arkadaşlardan bolca var. Neyse, sağlık olsun insan böyle bir yaratılmış çok takmamak gerek.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk tedbir yani 1 ay önceki bugün işe yaradı, bugün ise kurallar daha katı uygulanıyor. Azeri kapısı kapanması en büyük gösterge. Kıbrıs değil çünkü kendisi bağları barışpınarında kopardı. Ama ilk ihtilal bence kıbrısda olacak cumhur bize karşı, kabine bize yakın.