İcisleri bakanlığı : Tüm bu kararlar 17 Mayıs - 1 Haziran 2021 tarihleri arasında geçerli olacaktır
Printable View
İcisleri bakanlığı : Tüm bu kararlar 17 Mayıs - 1 Haziran 2021 tarihleri arasında geçerli olacaktır
Milli Eğitim Bakanlığı : 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerimizin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12'nci sınıfların destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında yüz yüze eğitime geçilecektir. Diğer kademelerdeki resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında 1 Haziran Salı gününe kadar uzaktan eğitime devam edilecektir.
[sanırım-- umarım]kahveci lokantacı kafeci saloncu havuzcu kardeslerim an itibariyle haklarını helal etmekle mesguldürler
102 yıl önce bugün Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk kurtuluş mücadelemizin başlangıcı olan Bandırma Vapuru ile Samsun’a doğru yola çıktı .. Bu özel günde Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz .
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1b24308669.jpg
bu uzaktan egitim devam eder bu sene okulları öyle kapatırlarmı!!yoksa ortaokulları açarlarmı!!
Hazuranda gostermelik 1 hafta ac kapa yaparlar.sonra yıne tatil.ondan sonra sparta Tr de sehırmıydi sasırarak soran bi nesil.işin kotüsü beyın ameliyatı yapacak bu nesil.Allah yrdmcımız olsun