Printable View
Alıntı: Originally Posted by archii Siz hakketti ne yiyip ne içiyoruz vob şu anda %-11 de nası Bi rüya görüyonuz. Yarın sabah kabus var.27 de durursa iyi.altı 25 e gider Ha ha ha 😁😁😁😁
Alıntı: Originally Posted by Endex Bende size katılıyorum silkeleme olması lazım uzun zaman sonra üst kanal direncini kırdı.. ytd.. Hedef üç harfliler
Alıntı: Originally Posted by honky ASELSAN keriz silkeledi hedef 3 basamaklilar Aynen öyle olmuş. Tebrikler başarılı öngörünüz için. :bravo: Flama hedefi 50. Sabır sabır sabır
Alıntı: Originally Posted by honky ASELSAN banka filan dinlemez taban yerse yesinler Biz tavana gideriz bu saatten sonra Ytd Honk burda beraberiz ama sayfada sonradan ağlama duvarına döndürme gerçi bu sefer ii kazanırız diye düşünüyorum
Archii.... Sen anladın onu....
Alıntı: Originally Posted by akrep4401 Honk burda beraberiz ama sayfada sonradan ağlama duvarına döndürme gerçi bu sefer ii kazanırız diye düşünüyorum Hayırlı olsun tavan Yarının tavanına ne kaldı şunun surasinda Ytd
Alıntı: Originally Posted by aokan1973 Aynen öyle olmuş. Tebrikler başarılı öngörünüz için. :bravo: Flama hedefi 50. Sabır sabır sabır Herkese bol kazançlar dilerim
Zdx&Lunar Soul arkadaşı başarılı öngörülerinden ötürü tebrik eder başarılarının devamını dilerim