benim aklım yahudi gibi çalışıyor zatende..
türklüğümü almaları için dşak lazım.. :he:
o da onlarda yok.
:drunk::drunk:
Printable View
benim aklım yahudi gibi çalışıyor zatende..
türklüğümü almaları için dşak lazım.. :he:
o da onlarda yok.
:drunk::drunk:
aynen.. pkk da aynı zelenski palyaçosu gibi açığa düşer, sahipsiz kalır, kadim kürt meselesi sri-lanka modeli çerçevesinde nihayete erer.. artık 90lar aşıldı, kürde kürt demek serbest, kürtçe kaset/tv/eğitim falan filan diye bi problem çoktandır kalmadı, kürdistan davası diye bi şey esasen yok artık, tek sorun silahlı pkk kadroları, onların da işgalci amerikan ordusunun 4 ülkedeki kiralık katili olmaktan başka bi hükmü kalmadı.. sözde siyasi kanadın tr parlamentosunda kilit parti olma hayalleri çöpe gitti 4 au evvel, bi varlık sebebi bile kalmadı hdp"nin.. mesela şu an güneydoğuda full anadilde eğitim kurumları açılmış olsa ne olur, gücü yeten çocuğunu kürtçe eğitim veren değil, inglizce eğitim veren okullara yollamaya çalışır, açık ve net
pkk kim, bütün düşmanlığı türkiyeye.. mesela suriyede de kürtler var, hatta pkk kadrolarının en az yüzde 40 kısmı öteden beri suriye-rojawa kökenlidir, baas rejimi rojawa halkına vatandaşlık bile vermemiştir, full köpek çekmiştir ülkenin kürt azınlığına ama pkk baas rejimine düşman değildir, işbirliği yapar.. iran pjak mensuplarını sıra sıra darağaçlarında sallnadırır, askeri olarak en sert işleri yapar kürt azınlığa ama pkk iranla işbirliği yapar.. falan.. ama sadece türkiye düşmanıdır, açılım süreciyle 80 yıllık tr devlet politikası değişir, yerel yönetimler pkk siyasi kanadına teslim edilir, ve ne yapar pkk ? kentlere silah/bomba yığınağı yaptı, hdpli belediyeler iş makinalarını yollara mayın döşemek için kullandı ve ilk fırsatta masayı devirerek devrimci halk savaşı başlattı, hendek savaşlarında türk ordusu özel kuvvetler, dağ komando falan elit askeri gücünden 700+ şehit verdi.. kendine uzatılan eli ısırdı pkk, centcom kiralık katili statüsündeki bu askeri varlığın topyekun imha edilmesinden başka çıkar yol gözükmüyor..
Bir de Barbarosun flamasını at ağabeyim tam olsun.
https://x.com/tc_disisleri/status/17...jVyDeLD1bqGYBA
Tapatalk kullanarak iPhone 20 aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/bn3nwaf.PNG
Tartarian ile birleşerek, birleşik Türk devletini kuracağız...:halay:
Cetvelle çizilen, mısırlı ve Filistinli
Çiftçilerden parayla alınan topraklardan oluşan İsrail..
Tüm ortadogu dediğimiz bu..
Osmanlının, şehri, kasabası olan yerlerdi..
Devlet olamamış devletler bunlar..
Saddamı ayrı bela, esadı ayrı, İsraili ayrı bela..
Şımarık emirliklerde ayrı sorun..
Yesinler birbirini..