Arkadaşlar yanlış oldu
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Arkadaşlar yanlış oldu
Bunu paylaşacaktım
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...797e39f8b.heic
Hedef demiyeyimde kardeşim. Bizim öncelikle 20.87 üzerine atarak 21.86 üzerinde kalıcı olmamız gerekiyor. Grafiğin soluna doğru bakarsanız yine mavi yuvarlak içerisine aldığım 21.86 hareketinin önemi görünecektir. Ondan sonrası biraz daha seri geçilebilir görünüyor. Tabiki bu benim görüşüm amatörce bir çalışma. Faydası olur umarım. Sağlıcakla kalın.
Buda kabaca bir trend çalışması.
Son üç kapanışta yine yükselen trendin altında kaldı.
Bu yüzden düşüş trend çizgisini oluşturdum “sarı çizgi” burayı üçtür yukarı geçmeye çalıştı ama her defasında döndü.
Bakalım pazartesi ne olacak.
Ayrıca oluşan trend nedeniyle alttaki kırmızı çizgiler destek benim için.
Bu arada hisseye güvenimiz her daim tam, veriler ortada. Bu yaptıklarımız amatör seviyedeki günlük çalışmalar. Ben günlük trade etmediğim için gün içi hareketten ziyade açılış ve kapanışına bakıyorum. Umarım faydası olur. Kalın sağlıcakla. YTD.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...35e0644d0a.jpg
Henüz tam dip yapmadık çıkış için aralık sonuna doğru bir 19 gelmeli ve bir daha onun altına gitmemeli sonrasında hedefler 30 üstü. İlk deneme 25ti döndü 28 denedi şimdi ise üst banttaki 3x hedefine gitmeli tabii bu yine kalıcı olmayacak oralardan dipler 23-25 arası oluşacak. Karlılık rakamları arttıkça bu hareketler devam etmeli.
Risk kışın satışlardaki olası azalma ee ülkemizde kırmızı et yenmedikçe de bu mümkün değil yine de ufak bir negatif etki gelebilir.
İşin diğer yönü bistteki olası düşüş eğer eski zirveyi geçemezsek dönüşte obo oluşma durumu var bunda da hedef kötü, iyimser hava lazım.
~~~~Yatırım tavsiyesi değildir~~~~
Cuma günü 19.20 ye dokundu zaten. Kaçırdınız sanırım.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.