*portekiz'de ocak'ta sanayi üretimi yıllık -%2,5 (önceki -%3,0)
Printable View
*portekiz'de ocak'ta sanayi üretimi yıllık -%2,5 (önceki -%3,0)
*portekiz'de şubat'ta perakende satışlar aylık -%1,0 (önceki %1,5)
*portekiz'de şubat'ta perakende satışlar yıllık %4,5 (önceki %5,4)
*ab/barnier, "ab ile ilişkilerin nasım olmasını istediklerini britanyalı parlamenterler söyleyecekler"
*ab/barnier, "britanya ile gelecekteki ilişkileri mümkün olan en kısa zamanda müzakere etmemiz önemli
*portekiz'de ocak'ta işsizlik oranı %6,6 (önceki %6,6)
*portekiz'de şubat'ta işsizlik oranı %6,6 (önceki %6,6)
*italya'da şubat'ta üretici fiyatları aylık -%0,1 (önceki %0,0)
*italya'da şubat'ta üretici fiyatları yıllık %3,1 (önceki %3,4)
*bddk: Bankacılık sektörü net karı şubat sonu itibarıyla 6,49 milyar tl(2018 yılı aynı dönem 8,37mlr)
*bddk: Bankacılık sektörü aktif toplamı şubat sonu itibarıyla 3 trilyon 936,0 milyar tl(ocak sonu 3,861t)
*bddk: Bankacılık sektörü krediler şubat sonu itibarıyla 2 trilyon 421,6 milyar tl(ocak sonu 2,047t)
*bddk: Bankacılık sektörü mevduatı şubat sonu itibarıyla 2 trilyon 96,7 milyar tl(ocak sonu 2,38t)
*bddk: Bankacılık sektörü sermaye yeterliliği standart rasyosu şubat sonu itibarıyla %17,0 (ocak sonu %17,11)
*bddk: Bankacılık sektörü özkaynaklar şubat sonu itibarıyla 432,4 milyar tl(ocak sonu 425,7mlr)
*bddk: Takipteki alacaklar(brüt)/toplam nakti krediler oranı şubat sonu itibarıyla %4,11 (ocak sonu %4,03)
*bddk: Bankacılık sektörü çekirdek sermaye yeterliliği rasyosu şubat sonu itibarıyla %13,58 (ocak sonu %13,67)
*ab komisyonu: Geri çekilme anlaşması britanya'nın ab'den düzenli şekilde geri çekilmesi için gerekli ve yeterli
*hindistan'da 4.çeyrekte cari işlemler açığı 16,9 milyar dolar(önceki -19,1mlr)
*şili'de şubat'ta imalat sanayi üretimi yıllık %0,8 (önceki %2,7)
*şili'de ocak'ta işsizlik oranı %6,7 (önceki %6,8)
*güney afrika'da şubat'ta ticaret fazlası 3,99 milyar rand (beklenti 2,0mlr, önceki -13,1mlr)
*güney afrika'da şubat'ta ihracat 98,14 milyar rand (önceki 88,68mlr)
*güney afrika'da şubat'ta ithalat 94,15 milyar rand (önceki 101,8mlr)
*brezilya'da şubat'ta işsizlik oranı %12,4 (önceki %12,0)
Fed/kashkari: Resesyon olasılıklarının şu anda yükseldiğini görüyorum
*fed/kashkari: Ancak resesyon abd ekonomisi için temel senaryo değil
Eski Fed başkanı Yellen : Resesyon beklemiyorum , 2019’da bir faiz indirimi beklemiyorum . Uzun zamandır bu yavaşlamayı bekliyordum
*kanada'da ocak'ta gsyh aylık %0,3
*kanada'da şubat'ta sanayi ürün fiyatları aylık %0,3
*kanada'da şubat'ta hammadde fiyatları aylık %4,6
*abd'de şubat'ta kişisel gelirler %0,2 (beklenti %0,2)
*abd'de ocak'ta pce çekirdek fiyat endeksi aylık %0,1, yıllık %1,8
*abd'de ocak'ta kişisel harcamalar %0,1 (beklenti %0,3)
*abd'de ocak'ta pce fiyat endeksi aylık -%0,1, yıllık %1,4
*abd'de aralık'ta harcamalar revizesi -%0,6 (önceki -%0,5)
*fed/kashkari: Getiri eğrisinin terse dönmeye başlamasına şaşırdım
*fed/kashkari: Ekonominin yavaşmakta olduğu sonucuna varmadan önce daha fazla veriye ihtiyacımız var
*fed/kashkari: Getiri eğrisi konusunda endişeliyim
*fed/kashkari: Fed'in nötr seviyenin ötesine gittiğini düşünmüyorum, ancak bu mümkün
*fed/kashkari: ücret artışları tüketici harcamalarının gelecekte daha güçlü olması gerektiğinin işareti