Halka arzdan 4,90 dan Aksen almıştım elimde patladı.Trabzon limanına girsemmi diye düşünürken girmedim.Sanırım girsem aynı hüsrana birkez daha uğrayacakmışım.
Printable View
Halka arzdan 4,90 dan Aksen almıştım elimde patladı.Trabzon limanına girsemmi diye düşünürken girmedim.Sanırım girsem aynı hüsrana birkez daha uğrayacakmışım.
bazı Muhterem arkadaşlar halka arzların hep kötü örneklarinden bahseder
ben de iyi bir örneğinden bahsedeyim
bu hissenin hareketlerini MAVİ ye benzetiyorum
2017 ortalarında yanılmıyorsam 44.00 tl den halka arz edildiğinde ,5-10-15-20 lira anca eder ,diyenler vardı
milleti ürkütüp 39 tl ye kadar düşürdüler , 6 aylık zaman diliminde geçen gün 60.00 tl idi şimdilerde 55.00 civarı
açın okuyun MAVİ formunu inceleyin hareketlerini
ilave olarak bu "sürücülerin"tükenmeleri gerek.bunlar bitmeden bize pek rahat yok gibi.1 ay olmamış ırz edileli hasba dün veriyi nasıl kullandığını izledim endex %0,5 inerken sabah bastığı yaklaşık 50 kademeye ilave 30 kademe daha bastı.bastı çünkü böyle besleniyor alıcıyı çekip ya içerde bırakıyor(sıcak para lazım demek ki) ya stoplatıp para kazanıyor.bu gün endex an itibariyle 1,42 yukarda hal ortada...karakteri belli
yatırım tavsiyesi filan değildir
Tepki verecek kağıt hareketi değil bunlar sanki hala gözü aşağılarda gibi, bu kağıdın tepkisi en az iki tavan olmalı artık, vatandaşın elindeki lotları alabilmeleri için YTD
Şöyle billuru kuvvetli bir alıcı ,çize,çize tavana yapıştırsa
ertesi gün iyi bir bilanço , yine millet kuyruk olur 6 katmı talep olur 6 nın katlarımı olur ,pek de iyi olur :cool:
hah şöyle bas ya rahat rahat bimeks liman işletmeciliği
https://i.hizliresim.com/JQO7kE.png
başladığı günden bu yana kadem analizi ortlamalara bakar mısınız ne kadar yüksekte vermiş
Bugünde bist e göre yüzde 2 düşüş tebrikler büyük dolandırıcılar