Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu Erkek adam, soğan patates işi ile uğraşmaz, migrosta şöyle, carfur da böyle pazarda nane.. evin hanımı düşünsün..:yes: Eyvah eyvah ... :kahkah: :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Objektif Bugün migros a ve hakmara gittim. Soğan 7 TL ve çürük Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ben de zincir marketlere bakiyorum, resmen kepezelik sogan demeye bin sahit ister, ne hallere düşürdüler memleketi! Alıntı: Originally Posted by guneysu Erkek adam, soğan patates işi ile uğraşmaz, migrosta şöyle, carfur da böyle pazarda nane.. evin hanımı düşünsün..:yes: siz para kazanmaya bakın.:wave: Bende dedim ama yok illa gezecekler:whistling:
Hadi rega kaya neyse ama yöneticide market gezmeye baslamış:kahkah::kahkah::party:
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Hadi rega kaya neyse ama yöneticide market gezmeye baslamış:kahkah::kahkah::party: Görevi icabı piyasanın nabzını tutuyor, forum ana sayfası için yazılar hazırlamak kolay değil.:yes: ne kıvırdı diye söylenir şimdi Gaya.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Erkek adam, soğan patates işi ile uğraşmaz, migrosta şöyle, carfur da böyle pazarda nane.. evin hanımı düşünsün..:yes: siz para kazanmaya bakın.:wave: Para kazanamadığımız için market market dolanıp ucuzunu arıyoruz işte :)
Alıntı: Originally Posted by guneysu Görevi icabı piyasanın nabzını tutuyor, forum ana sayfası için yazılar hazırlamak kolay değil.:yes: ne kıvırdı diye söylenir şimdi Gaya.. :kahkah: Gaya bey bogaz derdinde ben diyeyim iyi kıvırdın
Rega gaya delikanliyim diye ama homini gırtlak gidecek bir gün
Alıntı: Originally Posted by guneysu Erkek adam, soğan patates işi ile uğraşmaz, migrosta şöyle, carfur da böyle pazarda nane.. evin hanımı düşünsün..:yes: siz para kazanmaya bakın.:wave: nokta konulmuş:he: