Duyumun geldiği yeri ve güvenilirliğini sorgulamaniz lazim. Her kafadan bir ses cikiyor su aralar..
Printable View
Hedefim yok..
Fiyatına bakmam ve fiyatta vermem..
Tarih vermem..
Hisseyi yetkili bilirkişi hesaplar ederini verir öyle hisseler elimden çıkar..
A yı bilemem..
B yide bilemem..
(A ve B nin hesabı zor.Önceki sermaye artırımlarında işC verilmiş.Tüm tutanakları incelemek gerekir..)
Ancak yüzbinlerce kişinin takip ettiği hisseyi bilen vede hissede olan büyük oyuncunun ağzından çıkan(İSMİNİ SORMAYIN) kurucu hisse için 14 MİLYON LİRA..
Kurucu hisse için hesaplamalar biraz daha kolay..%10 sihirli ORAN..
Ancak A ve B MUAMMA..
Kurucuda geçmiş haksızlıklar da masaya yatırılıp verilirse MUAZZAM fiyatlamalar çıkar...
Sadece temettü sınırı kalksa ve her sene 200-300 bin temettü verse ederini satan belirler.4-7 milyon arası(Yani yıllık temettüsünün yaklaşık 20 katı) el değiştirir..
Zaten burada kimse 2-3 milyon için beklemiyordur herhalde..[emoji1][emoji41][emoji1]..
Allah hepimize hayırlısını versin inşaallah..
Hesaplamalar tamamen HAYALİDİR..
HAYAL EDİYORUZ VE BEKLİYORUZ...
YTD..YTD..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dayi neyaptin dayi 14 miliyon banka salakmi ya o degeri veememek icin turlu entrikaya basvurur yapmayin...
harbi elinde iskur kac kiside var forumda ..cogu isbtr
Yeğen burda çelik çomak oynamıyoruz.[emoji1]
Ola ki herşey yolunda gitti ve temettü sınırlaması kalktı.Sonra ola ki 1991 kurulundan itibaren 28 YILLIK ödenmeyen temettüler hesaplandı.Geçmiş ederleri günümüze kadar uyarlandı diyelim.O zaman 14 milyon uçuk bir meblağ olmuyor..
Bakın FİYAT VERMİYORUM.Sadece HAYALİ SENARYO yazıyorum..
Sadece temettü sınırı kalksa bile fiyatını satan belirler.Her yıl 250 bin lira getiren hissenizi kaça satarsınız?
Koskoca bankanın kurucu hisse ederi 1-2 daire parası olur mu?
HESAPLAR ORTADA..
Bu hesaplamaların hikayesiyle hissedeyiz..
Kaldı ki DEVLETİN MASADA OLDUĞU bir ortamda bu hesaplamaları hazinede yapacaktır..
Kaldı ki BİZDE 1 KURUCU VARSA MUNZAMDA 1000 KURUCU VAR..
Milyonları burada 50-100 kişiye vereği gibi 100 katını da kendileri cebe indirecek..
Hazinede kendine düşen 604 kurucunun kaymağını yiyecektir..
Şimdi anladın mı yeğen PASTA ÇOK BÜYÜK..
MESELE KURUCU HİSSE ALABİLMEK DEĞİL YEĞEN...
ASIL MESELE SONUNA KADAR KURUCU HİSSEDE OLABİLMEK..[emoji1][emoji1]
YAZDIKLARIM HAYAL ÜRÜNÜDÜR..
HAYALİMİN PEŞİNDEN KOŞUYORUM..YTD
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 64 bin tl ye iskur u 4 bin tl ye isbtr yi (10 adet) aldım.Evi 130 a sattım,geri kalanlada btcim aldım.Neden inanmıyosunuz anlamadım, iki yıl önce fiyatlar öyleydi.
isbtr de iyi fiyat yapar ozman