https://i.hizliresim.com/s5umrwe.jpg
Üst yönetim yaklaşık 12 mly almış.Hak ediyor ama adamlar çok iyi çalışıyorlar.
Printable View
https://i.hizliresim.com/s5umrwe.jpg
Üst yönetim yaklaşık 12 mly almış.Hak ediyor ama adamlar çok iyi çalışıyorlar.
Brüt yazıyor
Benim anlamadığım Arena Enerji şirketi neden hala kurulmuyor.
Sevgili Emirhan Bey ve sorpressa,
Net yazmamisim ama ben maas rakamlarina ust yonetime saglanan menfaatlerden arindirilmis olarak bakiyorum ve personel basina ortalama maasi son 4. ceyreklik olarak USD bazinda bakiyorum. Buna gore personel basina ciro artisi ile personel bazinda maas artislarini karsilastiriyorum ki mumkun oldugunca elma ile elma karsilastirmasi olsun. Burada brighstar'in alinmasindan sonra bir basamak farki illa olusmus durumda. 1. ceyrek ile 2. ceyrek arasinda bu makas kapanmis gibi ama eskiden dolar bazli maas biraz daha yuksekmis. Sirket geriden mi geliyor bilemiyorum hatta son donemlerde sektorel maas dinamigi ne seviyede bilemiyorum. Emirhan Bey ya da diger arkadaslar arasinda bu konuda bilgisi olan varsa aydinlatabilirse sevinirim. (Duz mantik personel sayisi 2. ceyrek artti ise ve ortalama maas da artti ise piyasanin altinda maas vermiyordur diyebiliriz ama yine de teyit gelirse iyi olur).
O kadar bezdirdiler ki hiç açıpta bakasım bile gelmiyor :)
Emirhan abi, yine döktürmüşsün agzına saglık, Sy İsmail bey ve Sorpressa ve adını unuttugum diğer yatırımcı arkadaslara katkılarından dolayı cok tesekkur ederim. Bilancoyu inceledim ve danışmanlık ücreti ile yönetim giderlerine biraz canım sıkıldı ama danışmanlık ücretini ön kabul etmiştim, bu kur artışının daha az etkilemesi güzel olan nokta idi ama finansal giderler boyumuzu biraz aşıyor bu hali ile bence, daha doğrusu çok patinaj cektirebilir net kar yansımasına.. marjların düşmesinin detayına bakmassa piyasa ceza kesebilir.. ya da zaten kötü fiyatlandı diyip net kar tutarına pd/dd bakıp ucurabilir. Neticede 135m ve üzeri yıllık kar beklentim var benim de. Böyle yönetilen bi teknoloji şirketinine bu FK ları reva görmezler.
Yarın ola hayrola, 14.6hacimli kırılmadan ciddi yükseliş beklemediğimi hatırlatayım. Saygılar selamlar
NOT: bugunki hacim güzel oldu..1m civarı ve üstleri iyidir. 3-4milyon lot hacim geldiği gün kısa veya uzun ralli başlatabilir diye beklerim