Bu işlem SL oldu ve ALIM yönünde isleme girdim.
Saygilar
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Merhaba:hi:
Selim bey Altindaki kaybiniz icin uzuldum.. Dow yine bıraktığım yere geri gelmiş..
Bu gece gokyuzunu izliyorum.. Yıldızlar inanılmaz derecede çok.. Her yeri kaplamış.. Aslında bu kadar görmemem lazım ama odaklandım.. Toplu iğne başı gibi tüm gokyuzunu kaplamış.. İnanamıyorum..
Yanliz değiliz.. Izleniyoruz:)
Sıkmayın canınızı sakın.. Hayat Fx den ibaret değil..
İsterseniz kazanirsiniz ama değer mi tüm bu çabaya birde bu açıdan bakmak lazım.. Şimdi ben bu yıldızları görünce sanki ekran karşısında kendimi oyaliyormusum gibi hissettim..
Hayat daha bir başka geldi..
Müthiş bir canlılık var şu an..:kalp:
Kulağıma su kaçtı çok fena yuzmusum.. Hirpalamisim kendimi uzun saatler suda kalarak.. Giremedim bugün denize hiç..
İyi geceler:hi:
Benim hep bir hayalim vardı.. Samanyolunu çıplak göz ile görebilmek..
Çok uzaklara gitmeye gerek yokmuş.. Bu gece şimdi şu anda tüm yıldızları görebiliyorum..
Hayallerden arınmak lazım.. Gerçeğin içindeyiz çünkü.. Perdeliyor bizi..
Büyük fx hayalleri kurmayın diye yazıyorum.. Herkese sözüm..Özellikle kayipta olanlara.. Gerçek bizlere yeter..
Sevgiler..
Hoscakalin simdilik:hi:
Merhaba,
Herhâlde bu saatte günaydın desem daha uygun olur. Çevirim vardı ve anca bitirdim. Hava çok sıcak, ben de balkona masa sandalye attım ve burada çalışıyorum serin serin. Ve burada hiç yıldız falan görünmüyor. Sadece ay görünüyor. Herhalde hava kirliliğinden dolayı.
Altına gelince, namussuz ne zaman şu işlemi yaptım desem yalancı çıkarıyor beni.
Hesabın göçmesi bir noktada iyi oldu. Buradan çıkarsam kesinlikle ilk derecelere girerim diye MQL Sinyal Sağlayıcısı olarak kayıt ettim kendimi. H1 'de ABD Seansında işlem yapıyorum sadece, zaten antrenmandan da o saatlerde ancak geliyorum. An itibariyle durum bu:
https://i.hizliresim.com/ekd3su4.png
Kendimi biliyorum. Tam belimi doğrulttuğum gün yüksek hacimle işleme girip çuvalliycam. Bir defasında 100 USD 'den iğneyle kuzu kazar gibi 3-4 ayda 4300 USD geldim - ve oradan hesabı sıfırladım. Eğer tanrı bir matematikçiyse, benim kaderimin algoritması şu şekilde:
10 SELIM IS POOR
20 SELIM WORKS HARD AND MAKES LOTS OF MONEY
30 IF SELIM BECOMES RICH, THEN GOTO 10
Ama FX ile uğraşmayı, grafiklerde pattern'lar bulmayı seviyorum. Bulmaca çözmek gibi, çay yanında yapılabilen bir aktivite. Tamam Yıldızlar da güzel, ama FX de yabana atılmamalı :)
Didim 'e ve tatile gelince, tadını çıkarın. Ama kulağa su kaçırtmak...ilk gün baya abartmış olmalısınız. Ben bir gün yüzmeyi öğrenirsem kartondan bir tane dik-kenar üçgen kesicem, onu lastikle belime takacam, ama arkamda kalacak üçgen. Ve ben yüzeye yakın yerlerde öyle yüzüp JAWS gibi insanları korkutacam. köpekbalığı geldi zannedecekler. Küçükken çok çizgifilm izlemiş olmanın getirdiği hayaller :)
Size iyi geceler diliyorum. Bol da eğlenceler....
Selim bey merhaba:hi:
Balkonda oturunca sivrisinek sokmuyor mu sizi?:)
O köpek balığı şakasını yaparsanız, yüzgecinizi gören herkes kalpten gider.. Ben bile:):):)
Kulağım geçti. Banu Alkan gibi yüzdüm biraz. Suya başımı sokmadan:)
Insanlari izledim. Hep balıkları izleyecek değilim:)
Yanliz her sene daha bir güzel yüzüyorum. Bu sene suyla bütünleştim.. Çok kaptırdım kendimi o yüzden kulaktan hasar aldım..
Yani hicbirseye çok kapılmamak lazım.. Fx de böyle.. Yabana atmayalım elbette ama hayatın merkezine koyup kendimizi parcalamayalim demek istemistim. Zevkine hersey..
Kayıplarımız ve kazançlarımız hayatımızı sekteye ugratmayacak kadar olsun..
Sevgiler ve mutluluklar:hi:
Gorusuruz yine..
Günaydın...
Bu hafta sonu Kırkpınar var diye eve kitledim kendimi. Ciddi derece bekleyen arkadaşlarım var orada. Ve maçlar da güzel geçiyor. Her sene daha bir ileri gidiyor kalite anlamında. Sanırım bunda en önemli etken beslenme konusunda artık herkesin daha bilinçli olması ve tabii ki ilaçlar.
Balkonda oturunca sinek sokmasina gelince... Beni sinekler sokmaz. Ölüm kalım durumunda sadece bana geliyorlar. Diyelim çok aç kaldılar, ve diyelim yine etrafta kan emilecek hiçbir şey yok, O durumda bana geliyorlar. Eğer etrafta başka bir şey varsa bana uğramıyorlar bile. Halbuki kanım 0+. Bu özelliğimle ne kadar iftihar etsem, hakkımdır [emoji16]
JAWS şakasına gelince... Daha önce hiç düşünmemiştim böyle bir ihtimali, kalabalıktan birisi beni kürekle öldürmeye çalışabilir [emoji53].
Ben maclara dönüyorum....kib
Selamlar
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi